Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi pazar yerlerinde komşularıyla buluştu

İstanbul'un nufus yoğunluğu bakımından en büyük ilçelerinden biri olan Küçükçekmece'de siyasi partilerin aday adayları kıyasıya bir yarış sergiliyor. 

küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi siyasi çalışmalarını yoğun bir şekide yürütürken her platformda 57 yıldır Küçükçekmece'de yaşadığını ve bundan gurur duyduğunu dile getirmektedir. Çebi, çalışmalarını yürütürken bu şehrin her sokağında, her caddesinde anılar biriktirdiğini, Küçükçekmecem için yorulmak nedir bilmeden çalışıyor; komşularıma hizmet ediyorum dedi. 

Küçükçekemece Belediye başkanı Halkalı Kapalı Pazar Yeri, Fevzi Çakmak Kapalı Pazar Alanımızda komşularıyla bir araya gelerek ve Fevzi Çakmak oyunevimizde çocuklarla keyifli vakit geçirdi. vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve onların sorunlarını dinleyen Çebi, konuşulacak çok konu, çözülecek çok dert var. Hepsini hep birlikte birbirimize olan inancımız ve dayanışmamızla çözeceğiz dedi.

Pazar alanında tezgahın hem önünde hem de arkasında uzun uzun vatandaşın derdini dinleyen dertleşen belediye başkanı kendisine gösterilen sıcak ve samimi yaklaşımdan çok mutlu oldu. Çebi, ziyaretleri sırasında her zaman ve her yerde olduğu gibi bizi samimiyetle kucaklayan esnafımıza ve hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.Komşularımıza güler yüzleri ve destekleri için teşekkür ederim dedi.