Aziz Yeniay Küçükçekmece'ye yapılacak vizyon projelerini açıkladı

İstanbul Küçükçekmece Ak Parti Belediye başkan adayı Aziz Yeniay Belediye başkanlığı yaptığı Küçükçekmece'ye 2004'ten 2014 yılına kadar 400'den fazla eser kazandırdı. 

Yeniay,31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel yönetimler için Cumhur İttifakı Ak Parti belediye başkan adayı olarak  yeniden Küçükçekmece belediye başkan adayı olarak gösterildi 

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. seçime günler sayılı kaldı. Belediye başkan adayları da projeleri ile vatandaşın karşına çıkmaya başladı. Küçükçekmece Cumhur İttifakı Ak Parti adayı Aziz Yeniay 2024 Belediye Başkanlığı seçimleri için projelerini açılamaya başladı.

Yeniay, İlçeyi vizyon sahibi yapacak projeleri Bilimden, teknolojiye, spor merkezlerinden, matematik köyüne kadar yeni projelerinden bazıları şöyle:
Bilim ve Teknoloji Kampüsü, İnovasyon ve Kuluçka Merkezleri, Deneyap ve Teknoloji Atölyeleri, Uluslararası Film Platoları, Atasporları Merkezi, Gençlik Akademisi, Yazılım, Robotik Kodlama ve Yapay Zeka Merkezi, Türkiye Yüzyılı Parkı, Matematik Köyü, Özel Eğitim ve Engelsiz Yaşam Merkezi, Engelsiz Tatil Köyü, Ana Okulu ve Kreş, Öğrenci Yurtları, Kitap Kafeler, Kültür ve Sanat Sokağı, Spor Akademisi, Gençlik Parkı, İstihdam ve Kariyer Merkezi, Masal Köyü, Aile Kampı, Atıl Dönüşümü ve Tarımsal Verimlilik, Biyomimikri Tasarım Atölyesi, Mahalle Konakları ve Taziye Evleri, Kadın Kooperatifleri, Evde Bakım Hizmetleri, Kapalı Semt Pazarları, Mobil Hayvan Hastanesi, Ulaşım Projeleri, Öncelikli Kentsel Dönüşüm Alanları. Aziz Yeniay vizyon projelerle seçime çok iddialı girerken, Küçükçekmece'yi Gerçek Belediyecilik hizmet ve anlayışıyla buluşturmaya hazırlanıyor.