Yeniden Refah Partisi Konvoyuna Taşlı Saldırı!

31 Mart 2024 seçimleri öncesinde Etik kurallar ve demokrasinin işletilmesi siyasi değerler yüceltilirken karanlık güçler tekrar devreye girdi.

31 Mart seçimleri arifesinde son 2 ay içinde taksicinin bir genç tarafından hunharca öldürülmesi, Sarıyer'de sinagog ‘da saldırı sonucu bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi Ramazan hoca adı ile bilinen Ramazan Pişkin'in Fatih'te namaz kılarken göğsünden bıçaklanarak öldürülmesi, Kanarya ‘da seçim çalışmaları yaparken dernek ziyareti esnasında Küçükçekmece AK Parti belediye başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim mahallinde yapılan silahlı eylem sonucunda bir bayan vatandaşımızın ağır yaralanması olayların sanki tek elden yönetiliyormuşçasına seçimlere gölge düşürmek ve ülkeyi karıştırmak adına yapılan bir dizi plan ve kurgu olduğunu ve tam her şey yoluna giriyor seçim atmosferini yakaladık derken,  yeniden karanlık güçlerin sahneye girdiğini düşünmeden edemedik.

Küçükçekmece yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavan ekibine ve seçim arabasına Küçükçekmece kanarya Mahallesi'nde taşlı saldırıda bulunuldu. Yapılan taşlı saldırı karanlık güçlerin tekrar devreye girdiğini göstermektedir.

Yeniden Refah Partisi Küçükçekmece belediye başkan adayı Mehmet Yavan ile yapılan röportajda kendilerine karşı yapılan bu saldırı hakkında görüş ve fikirlerini sorduk.

Yeniden Refah Partisi olarak size karşı yapılan bu saldırıyı nasıl yorumluyorsunuz dedik Sayın Mehmet Yavan şu demeçlerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi olarak, 31 Mart seçimlerinde Küçükçekmece'den Aday olmamız ve Yeniden Refah Partisi'nin her geçen gün yükselişe geçmesi, Demokrasiye olan inancımız kardeşlik hukukunu gözetmemiz ahlaklı belediyecilik anlayışımız ile vatandaşımızın ve halkımızın gönlünde taht kurmuş ve bu konuda rahatsız olan emellerine ulaşmak için kendilerine bizi rakip gören bazı karanlık mihrapların görüşlerin dikkatini çekerek seçimin sürpriz Partisi olarak bazı siyasilerin ve partilerin korkulu rüyası olmaya sonuçları etkilemeye başladığımız gözükmektedir.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak seçim çalışmalarında öncelikle İnsanı Merkeze Koyarak Ahlaklı Belediyeciliği, liyakati, adaleti ve hizmeti ön planda tutarak topluma ve insanlarımıza dokunmaya çalışmaktayız, Ahlaklı belediyecilik misyonumuz da demokrasinin gereği olan seçimin sonuçlarını halkın vereceğine ve bunu sandıkta ortaya koyacağını bilerek ve bunu idrak ederek yolumuzda yürümekteyiz. Amacımız ülkemize milletimize devletimize hizmet etmek liyakati, adaleti tesis etmektir.

Yeniden Refah Partisi olarak biz bu fikir ve anlayışımız ile halkımızdan teveccüh görmekteyiz, Tarafımıza yapılan bu saldırıyı da kınıyoruz, Bu saldırının karanlık güçler tarafından organize edildiğini partimize ve şahsımıza davamıza Yeniden Refah Partisi ne ve Milli Görüş Ruhuna yapılan bir saldırı olarak görmekteyiz. Bu saldırın amacının bizleri bezdirmek, gözümüzü korkutmak bizleri amacımızdan saptırmak için olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Ancak hiçbir gücün bizleri bu davadan ve yoldan saptıramayacağını bilmesini sizlerin aracılığı ile kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Yeniden Refah Partisine karşı yapılan bu saldırı siyasi anlamda demokrasiye yapılan bir saldırıdır. Küçükçekmece'de bu tarz saldırıların bu tarz eylemlerin özellikle Kanarya Mahallesi'nde yapılması Kanaryadaki halkımızı vatandaşımızı ciddi anlamda rencide ve rahatsız etmekte ciddi zor duruma sokmakta. İnsanların Kanarya mahalle sakinlerine ve insanlarına karşı bakışını anlayışını olumsuz yönde etkilemekte ve kardeşler arasında toplum arasında husursuzluk çıkarmaya yönelik hareketler olarak gözükmektedir.

Bizler yeniden Refah Partisi olarak Küçükçekmece Kanarya Mahallesi sakinlerini seviyoruz onları kardeşlerimiz olarak kendimize yakın görüyoruz burada yapılan bu mevhum saldırıyı kınıyoruz bu mevhum saldırının sorumlusu olarak asla ve asla Kanaryadaki mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı sorumlu tutmuyoruz bu daha çok Kanarya mahallesini sakinlerini kötü göstermeye çalışılan maksatlı planlı eylem olarak görüyoruz.

Saldırının özellikle bu mahallede yapılması nedeniyle burada yaşayan insanların toplumda yanlış anlaşılmasını kabul etmiyoruz bu yanlış anlaşılmanın da karşısında olduğumuzu belirterek bu yanlış anlamaları da kınıyoruz. Bu olayların toplumda insanları kutuplaştırılması için yapılan maksatlı bir eylem ve hedef gösterilmeye çalışılan bir saldırı ve durum olarak görüyoruz.

Bu tarz olayların halkımız tarafından iyi analiz edip olayları iyi okumak ve tahlil etmesi gerektiğini buradan bildirmek istiyoruz bu konuda tüm halkımızı sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Yeniden Refah Partisi Olarak bu olayı bir dizi plan ve kurgu olarak değerlendiriyoruz bu bizi birbirimize düşürmek için yapılan büyük oyunun parçası. Bu plan ve kurguyu ne için yaptıklarını farkındayız bu konuda hukuki anlamda gerekli suç duyuruları çalışmalar ve başvurular yapılacaktır.

İlçemizin ve sakinlerinin toplumumuzun bundan şüphesi olmasın, Yeniden Refah Partisi olarak biz tüm halkımızı, Milletimizi tüm Küçükçekmece’mizi çok seviyoruz ve muhabbetlerimizle selamlıyoruz.

31 Mart 2024 Seçim sürecinin sağlıklı huzurlu barış içerisinde geçmesini ve demokrasinin korunmasını temenni ediyor halkımızın ve yetkililerin bu konuda sağduyulu davranarak gerekeni yapacağına inancımız tamdır. Halkımızı sağduyuya davet ediyor olaylara karşı sükûnetle sabırla karşılamalarını rica eder saygılarımızı sunarım.

Yeniden Refah Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı 

Mehmet Yavan.

 

Haber Röportaj : İlker KARATAŞ