Küçükçekmece'de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Küçükçekmece Kaymakamlığı ve İlçe Millieğitim Müdürlüğü tarafından  tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılı coşkuyla kutlandı.

Küçükçekmece  ilçesinde saat 10.30’da İlçe Milli Eğitim Müdür  Murat Gözütok tarafından  Küçükçekmece Belediye Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları  Küçükçekmece Göl Kenarı Amfi Tiyatro 'da devam etti.

 

Kutlamalara Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, ,siyasi parti temsilciler, kurum amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Küçükçekmece Göl Kenarı Amfi Tiyatro gösteri merkezinde gerçekleşen kutlamalara Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu öncülüğünde kutlama töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ” 104 Yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Küçükçekmece  ilçemizde çeşitli programlarla kutlanmaya devam ediyor. Bu vesileyle bir kez daha Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Bayram kutlama etkinlikleri çerçevesinde halk oyunları, şiirler ve çeşitli gösteriler büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Etkinliklerde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

 

Kaynak Engin Zafer / Muhabir