Küçükçekmece Ak Parti’den yaprak dökümü başladı.

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.02.2024 - 21:48, Güncelleme: 19.02.2024 - 21:48 2285+ kez okundu.
 

Küçükçekmece Ak Parti’den yaprak dökümü başladı.

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanırken partiler arası gizli ittifak ve üyeler arası geçişler hız kazandı
Küçükçekmece sakinlerinden ve 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi Ak Parti belediye başkan aday adaylarından Muharrem Yıldız parti içinde yaşanan kapalı kapılar ardında yapılan gizli pazarlıklar sebebiyle partisinden istifa etti. Yıldız, kamuoyuna yaptığı duyuru paylaşımıyla seçim sürecinde yaşanan pazarlıkları anlattı. Kulislerde Muharrem Yıldız’ın İyi Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olacağı söylenmektedir. Yüksek Seçim kuruluna aday listelerinin verileceği son tarihlerde Muharrem Yıldız’ın   İyi Parti’den Belediye başkan adaylığı gündeme bomba gibi düştü. Muharrem Yıldız’ın Ak Parti’den istifasıyla ilgili gerekçeleri kamuoyuna anlatan bildirisi siz okurlarımızın dikkatine sunulur. Kıymetli Küçükçekmeceli Hemşehrilerimin ve Cumhur İttifakı birleşenlerinin dikkatine. Aşağıdaki belirtmiş olduğum yazıyı Ak Parti İl Başkanı ve Genel Merkez’deki yetkililerin bilgilerine sunmuştum, Siz kıymetli kamuoyunun da bilgisine sunmak istedim.. Ben Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Yıldız. Bir önemli konuyu bilgilerinize sunmak isterim. Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay ve İlçe Başkanı  Sami Bey, Küçükçekmece’de Chp’li Oruç Oymak diye bir arkadaşa Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcılığı teklifini götürmüş. Bu siyasi bir etiksizlik. Bu arkadaş yıllardır Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı çok çirkin bir üslupla kampanya yapmış ve akşamları çilingir masalarında hakaret ve küfür eden birisidir. Hangi özelliğinden dolayı bu davet yapıldı? Eğer Karslı olmasından dolayı ise; Muharrem Yıldız ve Perihan Abay Belediye Başkanı Aday Adayı ve 12 tane de Meclis Üyesi Adayı arkadaşlar, Oruç Oymak’tan daha çevresi ve kitlesi olan arkadaşlardır. Özetle; Muharrem Yıldız ve 12 arkadaşımızdan bir fazlası yok. 20 yıldır Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na olan aşırı çirkin üslup ve hakaretleri dışında başka bir özelliği yoktur. Chp’den 3 oy alacağız diye de Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na söven biri ödüllendiriliyor. Bu durumda Bizimle beraber tüm emek veren arkadaşlarımızın emeklerinin hiçe sayıldığı ve Bizi yok sayan bir  yerde kalmamızın hiç bir  anlamı yoktur. Bu basın açıklamasını yaparak yollarımızı ayırma kararı alıyoruz. KUSURA BAKMAYIN      Saygılarımla Muharrem Yıldız
Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanırken partiler arası gizli ittifak ve üyeler arası geçişler hız kazandı

Küçükçekmece sakinlerinden ve 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi Ak Parti belediye başkan aday adaylarından Muharrem Yıldız parti içinde yaşanan kapalı kapılar ardında yapılan gizli pazarlıklar sebebiyle partisinden istifa etti.

Yıldız, kamuoyuna yaptığı duyuru paylaşımıyla seçim sürecinde yaşanan pazarlıkları anlattı. Kulislerde Muharrem Yıldız’ın İyi Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olacağı söylenmektedir.

Yüksek Seçim kuruluna aday listelerinin verileceği son tarihlerde Muharrem Yıldız’ın   İyi Parti’den Belediye başkan adaylığı gündeme bomba gibi düştü.

Muharrem Yıldız’ın Ak Parti’den istifasıyla ilgili gerekçeleri kamuoyuna anlatan bildirisi siz okurlarımızın dikkatine sunulur.

Kıymetli Küçükçekmeceli Hemşehrilerimin ve Cumhur İttifakı birleşenlerinin dikkatine.

Aşağıdaki belirtmiş olduğum yazıyı Ak Parti İl Başkanı ve Genel Merkez’deki yetkililerin bilgilerine sunmuştum, Siz kıymetli kamuoyunun da bilgisine sunmak istedim..

Ben Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Yıldız. Bir önemli konuyu bilgilerinize sunmak isterim. Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay ve İlçe Başkanı  Sami Bey, Küçükçekmece’de Chp’li Oruç Oymak diye bir arkadaşa Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcılığı teklifini götürmüş. Bu siyasi bir etiksizlik. Bu arkadaş yıllardır Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı çok çirkin bir üslupla kampanya yapmış ve akşamları çilingir masalarında hakaret ve küfür eden birisidir. Hangi özelliğinden dolayı bu davet yapıldı? Eğer Karslı olmasından dolayı ise; Muharrem Yıldız ve Perihan Abay Belediye Başkanı Aday Adayı ve 12 tane de Meclis Üyesi Adayı arkadaşlar, Oruç Oymak’tan daha çevresi ve kitlesi olan arkadaşlardır. Özetle; Muharrem Yıldız ve 12 arkadaşımızdan bir fazlası yok. 20 yıldır Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na olan aşırı çirkin üslup ve hakaretleri dışında başka bir özelliği yoktur. Chp’den 3 oy alacağız diye de Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na söven biri ödüllendiriliyor. Bu durumda Bizimle beraber tüm emek veren arkadaşlarımızın emeklerinin hiçe sayıldığı ve Bizi yok sayan bir  yerde kalmamızın hiç bir  anlamı yoktur. Bu basın açıklamasını yaparak yollarımızı ayırma kararı alıyoruz.

KUSURA BAKMAYIN     

Saygılarımla

Muharrem Yıldız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.