Başakşehir'de özel öğrencilere yönelik deprem tatbikatı yapıldı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.02.2024 - 00:40, Güncelleme: 20.02.2024 - 00:40 2223+ kez okundu.
 

Başakşehir'de özel öğrencilere yönelik deprem tatbikatı yapıldı

Başakşehir Arama Kurtarma Afet Yönetimi BAŞAKAY, özel öğrencilere yönelik deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikata Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.
Başakşehir Belediyesi’ne bağlı Başakşehir Arama Kurtarma Afet Yönetimi BAŞAKAY, deprem ve tahliye tatbikatlarına aralıksız devam ediyor.     İlçe sakinlerine afet bilinci kazandırmayı hedefleyen BAŞAKAY, Başakşehir’in özel öğrencilerini unutmadı.  Özel öğrenciler tatbikatı başarıyla tamamladı Zihni Küçük Özel Eğitim Meslek Okulu’nda yapılan tatbikatta özel öğrencilere deprem anında hayati önem taşıyan “çök - kapan - tut” tekniği gösterildi. Ardından öğrenciler okuldan kontrollü bir şekilde tahliye edildi. Senaryo gereği mahsur kalan öğrenciler, BAŞAKAY ekipleri tarafından kurtarıldı. Başkan Kartoğlu tatbikatı takip etti Tatbikatı anbean takip eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, BAŞAKAY ekiplerini ve öğrencileri tebrik etti. Tatbikat sonunda öğrencilere hitap eden Başkan Kartoğlu, “Bundan sonra başımıza böyle bir şey gelirse hızlıca okulu boşaltıyoruz. Bu yapılanları asla unutmayın. Bunlar daha sonra bizim çok işimize yarayacak.” ifadelerini kullandı.  Kaynak Başakşehir Belediyesi basın Haber  
Başakşehir Arama Kurtarma Afet Yönetimi BAŞAKAY, özel öğrencilere yönelik deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikata Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu da katıldı.

Başakşehir Belediyesi’ne bağlı Başakşehir Arama Kurtarma Afet Yönetimi BAŞAKAY, deprem ve tahliye tatbikatlarına aralıksız devam ediyor.

 

 

İlçe sakinlerine afet bilinci kazandırmayı hedefleyen BAŞAKAY, Başakşehir’in özel öğrencilerini unutmadı. 

Özel öğrenciler tatbikatı başarıyla tamamladı

Zihni Küçük Özel Eğitim Meslek Okulu’nda yapılan tatbikatta özel öğrencilere deprem anında hayati önem taşıyan “çök - kapan - tut” tekniği gösterildi. Ardından öğrenciler okuldan kontrollü bir şekilde tahliye edildi. Senaryo gereği mahsur kalan öğrenciler, BAŞAKAY ekipleri tarafından kurtarıldı.

Başkan Kartoğlu tatbikatı takip etti

Tatbikatı anbean takip eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, BAŞAKAY ekiplerini ve öğrencileri tebrik etti. Tatbikat sonunda öğrencilere hitap eden Başkan Kartoğlu, “Bundan sonra başımıza böyle bir şey gelirse hızlıca okulu boşaltıyoruz. Bu yapılanları asla unutmayın. Bunlar daha sonra bizim çok işimize yarayacak.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak Başakşehir Belediyesi basın Haber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.