Fatih'te İmamoğlu ve Polat çoşkuyla karşılandı

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.02.2024 - 04:48, Güncelleme: 01.03.2024 - 00:30 2213+ kez okundu.
 

Fatih'te İmamoğlu ve Polat çoşkuyla karşılandı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat, ilçe turunda Fatihliler tarafından coşkuyla karşılandı.
İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat, ilçe turu atıp vatandaşları selamladı. İstanbul Fatih Kocamustafapaşa Meydanı’nın dolduran vatandaşlara konuşan İmamoğlu, “Bu şehrin bebeklerine dağıttığımız sütle dalga geçiyorlar” diyen İmamoğlu, “İstanbul'un gündeminden israfı, ihmali ve ihaneti çıkardık. Yerine ne getirdik biliyor musunuz? Biz bu şehre, icraat getirdik. Biz bu şehre, yatırım getirdik. Biz bu şehre, hizmet getirdik, hizmet. Yani israf, ihmal, ihanet gitti; bu şehre ne geldi? Hizmet, icraat, yatırım geldi, yatırım. Yani sizin hayatınıza dokunan, sizi koruyan, yok zamanınızda yanınıza koşan işler geldi. İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti. Evet, süt kardeşim. Bu şehirde yaşayan ve çocuğuna süt almakta zorlanan 250 bin aileye bebeğe süt dağıttık. Annelere en büyük hizmet kreşleri açtık. Üniversitesi öğrencilerimiz için yurtlar açtık dedi FATİH / İSTANBUL  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat ile birlikte sabah saatlerinde başlattığı ilçe turunu, “Seçim Koordinasyon Merkezi” (SKM) ziyareti ile devam ettirdi. Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki ziyaretin ardından seçim otobüsüyle Fatih turu atan İmamoğlu ve Polat, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İmamoğlu ve Polat’ı taşıyan seçim otobüsü, halk buluşmasının gerçekleştirileceği Kocamustafapaşa Meydanı’na, vatandaşların sevgi gösterileri altında, zorlukla girebildi.  “BERAT KANDİLİ’NDE DUANIZI İSTİYORUM” Vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayan İmamoğlu, “Bu akşam hem memleketimiz için hem milletimiz için, çocuklarımız için, gençlerimiz için Allah dualarınızı kabul etsin. Ben de sizden duanızı istiyorum. İnşallah sizlere layık olmaya devam edeceğim ve inşallah Fatih'te can arkadaşım, yol arkadaşım Mahir Polat'la sizlere doya doya hizmet etmenin beş yılına giriyoruz” dedi. “FATİH’İN ALTYAPISINA 3,5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK” “Vatan Caddesi'nden Unkapanı'na kadar olan bölgeyi, bütün Fatih'i sel ve su baskınından korumak adına, yer altından tünelle İSKİ yatırımı yaptık. Şimdi aynısını yine Vatan Caddesi'nden Yenikapı'ya kadar yapacağız” diyen İmamoğlu, Fatih’in altyapısına yaklaşık 3,5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini kaydetti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat, ilçe turunda Fatihliler tarafından coşkuyla karşılandı.

İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat, ilçe turu atıp vatandaşları selamladı.

İstanbul Fatih Kocamustafapaşa Meydanı’nın dolduran vatandaşlara konuşan İmamoğlu, “Bu şehrin bebeklerine dağıttığımız sütle dalga geçiyorlar” diyen İmamoğlu, “İstanbul'un gündeminden israfı, ihmali ve ihaneti çıkardık. Yerine ne getirdik biliyor musunuz? Biz bu şehre, icraat getirdik. Biz bu şehre, yatırım getirdik. Biz bu şehre, hizmet getirdik, hizmet. Yani israf, ihmal, ihanet gitti; bu şehre ne geldi? Hizmet, icraat, yatırım geldi, yatırım. Yani sizin hayatınıza dokunan, sizi koruyan, yok zamanınızda yanınıza koşan işler geldi. İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti. Evet, süt kardeşim. Bu şehirde yaşayan ve çocuğuna süt almakta zorlanan 250 bin aileye bebeğe süt dağıttık. Annelere en büyük hizmet kreşleri açtık. Üniversitesi öğrencilerimiz için yurtlar açtık dedi

FATİH / İSTANBUL 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat ile birlikte sabah saatlerinde başlattığı ilçe turunu, “Seçim Koordinasyon Merkezi” (SKM) ziyareti ile devam ettirdi. Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki ziyaretin ardından seçim otobüsüyle Fatih turu atan İmamoğlu ve Polat, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İmamoğlu ve Polat’ı taşıyan seçim otobüsü, halk buluşmasının gerçekleştirileceği Kocamustafapaşa Meydanı’na, vatandaşların sevgi gösterileri altında, zorlukla girebildi.

 “BERAT KANDİLİ’NDE DUANIZI İSTİYORUM”

Vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayan İmamoğlu, “Bu akşam hem memleketimiz için hem milletimiz için, çocuklarımız için, gençlerimiz için Allah dualarınızı kabul etsin. Ben de sizden duanızı istiyorum. İnşallah sizlere layık olmaya devam edeceğim ve inşallah Fatih'te can arkadaşım, yol arkadaşım Mahir Polat'la sizlere doya doya hizmet etmenin beş yılına giriyoruz” dedi. “FATİH’İN ALTYAPISINA 3,5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK” “Vatan Caddesi'nden Unkapanı'na kadar olan bölgeyi, bütün Fatih'i sel ve su baskınından korumak adına, yer altından tünelle İSKİ yatırımı yaptık. Şimdi aynısını yine Vatan Caddesi'nden Yenikapı'ya kadar yapacağız” diyen İmamoğlu, Fatih’in altyapısına yaklaşık 3,5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini kaydetti

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.