İBB Başkan Adayı Murat Kurum Kuyumcukent'i Ziyaret etti, esnaflarla kuçaklaştı

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.03.2024 - 21:05, Güncelleme: 04.03.2024 - 21:18 2248+ kez okundu.
 

İBB Başkan Adayı Murat Kurum Kuyumcukent'i Ziyaret etti, esnaflarla kuçaklaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de Kuyumcukent’i ziyaret etti. Burada konuşma yapan Kurum, “İstanbul’un geleceği adına biz esnafımızla, vatandaşımızla her zaman beraber olacağız.” dedi.
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, istanbul'u ilçe ilçe esnaf esnaf ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Kurum,Bahçelievler'deki Kuyumcukent'i ziyaret etti. Esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Kurum, buradaki konuşmasında, İstanbul'un geleceği için esnafla ve vatandaşla beraber olacaklarını söyledi. Kurum, projeleriyle ilgili, "Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalışacağız. Bundan önce öyle yaptık, bundan önce afetlerde, yangınlarda, sellerde hep milletimizle el eleydik. Bundan sonra da Türkiye Yüzyılı'nda parlayan Bahçelievler, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız." dedi. Dükkanları gezerek, esnafa kolaylıklar dileyen Kurum, Bakanlık döneminde hayata geçirdiği mega projeleri hatırlatarak, İstanbul’da hayata geçireceği projeler için; “Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalışacağız. Bundan önce öyle yaptık ve bundan sonra da Türkiye Yüzyılı’nda, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız.” ifadelerini kullandı. Yerel seçimlerin önemine dikkati çeken Kurum, "İstanbul'un Kuyumcukent'ine giremiyoruz, Mahmutbey Kavşağı'nda çile çekiyoruz. İstanbul'da yaşamak artık bir eziyet haline geldi. Bu kararları vereceğiz, köprüden son çıkış burası." ifadelerini kullandı. Ziyaretinde Kuyumcukent esnafının sorunlarını da dinleyen Kurum, trafik ve ulaşım problemine yönelik, “Toplu ulaşımı artırmak zorundayız. Yol ve kavşak projelerini yapmak zorundayız. Hem burada hem Mahmutbey Kavşağı’nda bu düzenlemeleri yapacağız.” şeklinde konuştu. Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Kurum, “İstanbul’un Kuyumcukent’ine giremiyoruz, Mahmutbey Kavşağı’nda çile çekiyoruz. İstanbul’da yaşamak artık bir eziyet haline geldi. Bu kararları vereceğiz. Köprüden son çıkış artık burası. Attık attık imza, atamadık; artık İstanbul’un makus talihi giderek kötü hale gelecek.” dedi. Kaynak Murat Kurum Basın Bülteni    
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de Kuyumcukent’i ziyaret etti. Burada konuşma yapan Kurum, “İstanbul’un geleceği adına biz esnafımızla, vatandaşımızla her zaman beraber olacağız.” dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, istanbul'u ilçe ilçe esnaf esnaf ziyaretlerde bulunarak seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Kurum,Bahçelievler'deki Kuyumcukent'i ziyaret etti.
Esnaf tarafından ilgiyle karşılanan Kurum, buradaki konuşmasında, İstanbul'un geleceği için esnafla ve vatandaşla beraber olacaklarını söyledi.

Kurum, projeleriyle ilgili, "Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalışacağız. Bundan önce öyle yaptık, bundan önce afetlerde, yangınlarda, sellerde hep milletimizle el eleydik. Bundan sonra da Türkiye Yüzyılı'nda parlayan Bahçelievler, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız." dedi. Dükkanları gezerek, esnafa kolaylıklar dileyen Kurum, Bakanlık döneminde hayata geçirdiği mega projeleri hatırlatarak, İstanbul’da hayata geçireceği projeler için; “Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalışacağız. Bundan önce öyle yaptık ve bundan sonra da Türkiye Yüzyılı’nda, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerin önemine dikkati çeken Kurum, "İstanbul'un Kuyumcukent'ine giremiyoruz, Mahmutbey Kavşağı'nda çile çekiyoruz. İstanbul'da yaşamak artık bir eziyet haline geldi. Bu kararları vereceğiz, köprüden son çıkış burası." ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde Kuyumcukent esnafının sorunlarını da dinleyen Kurum, trafik ve ulaşım problemine yönelik, “Toplu ulaşımı artırmak zorundayız. Yol ve kavşak projelerini yapmak zorundayız. Hem burada hem Mahmutbey Kavşağı’nda bu düzenlemeleri yapacağız.” şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Kurum, “İstanbul’un Kuyumcukent’ine giremiyoruz, Mahmutbey Kavşağı’nda çile çekiyoruz. İstanbul’da yaşamak artık bir eziyet haline geldi. Bu kararları vereceğiz. Köprüden son çıkış artık burası. Attık attık imza, atamadık; artık İstanbul’un makus talihi giderek kötü hale gelecek.” dedi.

Kaynak Murat Kurum Basın Bülteni

 

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.