Devlet Bahçeli'den Ankara çıkarması, Turgut Altınok'a destek

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2024 - 01:18, Güncelleme: 06.03.2024 - 01:30 2211+ kez okundu.
 

Devlet Bahçeli'den Ankara çıkarması, Turgut Altınok'a destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'a, Keçiören ilçesindeki seçim çalışmasında destek verdi. Daha sonra Bahçeli, Altınok'un daveti üzerine belediyeye geçti.
Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile gerçekleştirdiği Ankara turunda vatandaşları selamladı. Bahçeli ve Altınok, seçim otobüsünden halkı selamladı. Kızlarpınarı Caddesi'nden başlayan selamlama turu, Keçiören Belediyesi önünde sona erdi. Güzergah boyunca yol kenarlarındaki vatandaşlar Bahçeli ve Altınok'a ilgi gösterdi, bazıları 'bozkurt' işareti yaptı. Daha sonra Bahçeli, Altınok'un daveti üzerine belediyeye geçti. Cumhur İttifakının  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendiye teşrifleri ve yürekten destekleri için çok teşekkür ediyorum dedi. Altınok; Cumhur İttifakı’mızdan ve bu sonsuz güvenden aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı’nın Başkent'ini birlik ve beraberlikle yeniden inşa edeceğiz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'a, Keçiören ilçesindeki seçim çalışmasında destek verdi. Daha sonra Bahçeli, Altınok'un daveti üzerine belediyeye geçti.

Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile gerçekleştirdiği Ankara turunda vatandaşları selamladı.

Bahçeli ve Altınok, seçim otobüsünden halkı selamladı. Kızlarpınarı Caddesi'nden başlayan selamlama turu, Keçiören Belediyesi önünde sona erdi. Güzergah boyunca yol kenarlarındaki vatandaşlar Bahçeli ve Altınok'a ilgi gösterdi, bazıları 'bozkurt' işareti yaptı. Daha sonra Bahçeli, Altınok'un daveti üzerine belediyeye geçti.

Cumhur İttifakının  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı  Turgut Altınok sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendiye teşrifleri ve yürekten destekleri için çok teşekkür ediyorum dedi.

Altınok; Cumhur İttifakı’mızdan ve bu sonsuz güvenden aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı’nın Başkent'ini birlik ve beraberlikle yeniden inşa edeceğiz

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.