Yeniay’dan Küçükçekmece’lilere Bayram müjdesi!

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.03.2024 - 11:27, Güncelleme: 12.03.2024 - 11:46 2222+ kez okundu.
 

Yeniay’dan Küçükçekmece’lilere Bayram müjdesi!

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor
Seçime sayılı günler kala adaylar da yeni fikir, düşünce ve stratejiler ile vatandaşı kendi adına  ikna etmeye çalışıyor İstanbul Küçükçekmece Ak Parti Belediye başkan adayı Aziz Yeniay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yüzlerde tebessüm bıraktı. Yeniay, paylaşımında bayram öncesi, bayram müjdesi gibi haberler verdi.  İlçemizin çehresi değişecek. Küçükçekmece’miz ilk 100 gün içerisinde hak ettiği, hasret kaldığı hizmete kavuşacak. Kadını, erkeği, çocuğu, genci, öğrencisi, ev hanımı… Bu muştu herkese! Küçükçekmece’miz iki bayram birden yaşayacak! Ramazan ayı, ilçemize ve tüm müminlere hayırlı, bereketli olsun.
Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor

Seçime sayılı günler kala adaylar da yeni fikir, düşünce ve stratejiler ile vatandaşı kendi adına  ikna etmeye çalışıyor

İstanbul Küçükçekmece Ak Parti Belediye başkan adayı Aziz Yeniay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yüzlerde tebessüm bıraktı.

Yeniay, paylaşımında bayram öncesi, bayram müjdesi gibi haberler verdi. 

İlçemizin çehresi değişecek. Küçükçekmece’miz ilk 100 gün içerisinde hak ettiği, hasret kaldığı hizmete kavuşacak. Kadını, erkeği, çocuğu, genci, öğrencisi, ev hanımı… Bu muştu herkese! Küçükçekmece’miz iki bayram birden yaşayacak! Ramazan ayı, ilçemize ve tüm müminlere hayırlı, bereketli olsun.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.