55 ilde uyuşturucu operasyonu: 250 gözaltı

Asayiş (İLKHA) - İLKE HABER AJANSI | 02.04.2024 - 08:16, Güncelleme: 02.04.2024 - 11:31 2063+ kez okundu.
 

55 ilde uyuşturucu operasyonu: 250 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 55 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 250 şüphelinin yakalandığını belirtti.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 4️6️ ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9️ ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik "Narkoçelik-10" operasyonlarının düzenlendiğini ifade etti. Bakan Yerlikaya, bir ton 1️9️ kilogram uyuşturucu madde ve bir milyon 2️3️ bin uyuşturucu hap ele geçirilen operasyonlarda 2️5️0️ zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu. KAYNAK (İLKHA)  ZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM: GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ❗️ Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 4️⃣6️⃣ İlde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9️⃣ ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların… pic.twitter.com/H1RiMKh2DL — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 2, 2024  
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 55 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 250 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 4️6️ ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9️ ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik "Narkoçelik-10" operasyonlarının düzenlendiğini ifade etti.

Bakan Yerlikaya, bir ton 1️9️ kilogram uyuşturucu madde ve bir milyon 2️3️ bin uyuşturucu hap ele geçirilen operasyonlarda 2️5️0️ zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.

KAYNAK (İLKHA) 

ZEHİR TACİRLERİNE SESLENİYORUM:
GENÇLERİMİZİ ZEHİRLEMENİZE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ. SİZİ TEK TEK YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ❗️

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 4️⃣6️⃣ İlde,
Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9️⃣ ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların… pic.twitter.com/H1RiMKh2DL

Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 2, 2024

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.