Kütahya'da Göksel Doğançay ile Anadolu Rock Rüzgarı

Kültür-Sanat (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.05.2024 - 19:56, Güncelleme: 16.05.2024 - 16:37 1913+ kez okundu.
 

Kütahya'da Göksel Doğançay ile Anadolu Rock Rüzgarı

Kütahya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı unutulmaz bir atmosferde kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.
Kütahya Belediyesi 18 Mayıs 2024 Cumartesi Saat 21.00 'de Belediye önünde Anadolu Rock Müziğin güçlü sesi Göksel Doğançay'ı Kütahya'da müzik severlerle buluşturuyor. Cem Karaca, Barış Manço şarkıları ile özdeşleşmiş ve Aşık Veysel'e Pir Sultan'a Dadaloğlu'na gönül vermiş Anadolu Rock sanatçısı Göksel Doğançay, müzik hayatına Cem Karaca'nın vokalisti olarak başlamıştır. Ustalarından aldığı ilhamla  Anadolu Rock Müziğinin ruhunu genç nesillere aktarmak, usta isimlerin genç gönüllerde yer bulmasını sağlamak için, il il ilçe ilçe sanat severlerle buluşmayı sürdürüyor. Göksel Doğançay ustaların yolundan giderek o ustaları unutturmamak için yıllardır savaş veren sanatçı olarak şarkılarıyla kalplere dokunuyor. Sesi, sahne performansı ve şarkılarıyla meydanlarda ve gönüllerde izler bırakıyor.
Kütahya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı unutulmaz bir atmosferde kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Kütahya Belediyesi 18 Mayıs 2024 Cumartesi Saat 21.00 'de Belediye önünde Anadolu Rock Müziğin güçlü sesi Göksel Doğançay'ı Kütahya'da müzik severlerle buluşturuyor.

Cem Karaca, Barış Manço şarkıları ile özdeşleşmiş ve Aşık Veysel'e Pir Sultan'a Dadaloğlu'na gönül vermiş Anadolu Rock sanatçısı Göksel Doğançay, müzik hayatına Cem Karaca'nın vokalisti olarak başlamıştır. Ustalarından aldığı ilhamla  Anadolu Rock Müziğinin ruhunu genç nesillere aktarmak, usta isimlerin genç gönüllerde yer bulmasını sağlamak için, il il ilçe ilçe sanat severlerle buluşmayı sürdürüyor.

Göksel Doğançay ustaların yolundan giderek o ustaları unutturmamak için yıllardır savaş veren sanatçı olarak şarkılarıyla kalplere dokunuyor. Sesi, sahne performansı ve şarkılarıyla meydanlarda ve gönüllerde izler bırakıyor.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.