İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 18.05.2024 - 09:35, Güncelleme: 18.05.2024 - 09:35 1580+ kez okundu.
 

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı

İstanbul Valiliği, atanamayan öğretmenler tarafından gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında bazı yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu.
Valilikten yapılan açıklamada, saat 09.00 itibarıyla bazı yolların trafiğe kapatıldığı belirtildi. Kapatılan yollar şu şekilde belirtildi: Macarkardeşler Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Caddesi, Şehzadebaşı Caddesi, Vezneciler Caddesi ve bu caddelere bağlanan cadde ve sokaklar. Alternatif güzergahlar ise Vatan Caddesi, Kadirhas Caddesi, Fevzipaşa Caddesi ve Atatürk Bulvarı olarak belirtildi. (İLKHA)
İstanbul Valiliği, atanamayan öğretmenler tarafından gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında bazı yolların trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, saat 09.00 itibarıyla bazı yolların trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Kapatılan yollar şu şekilde belirtildi:

Macarkardeşler Caddesi, 15 Temmuz Şehitler Caddesi, Şehzadebaşı Caddesi, Vezneciler Caddesi ve bu caddelere bağlanan cadde ve sokaklar.

Alternatif güzergahlar ise Vatan Caddesi, Kadirhas Caddesi, Fevzipaşa Caddesi ve Atatürk Bulvarı olarak belirtildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.