İmamoğlu Küçükçekmece'de Emeklilerin Dertlerini Dinledi

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.05.2024 - 20:13, Güncelleme: 23.05.2024 - 20:59 3086+ kez okundu.
 

İmamoğlu Küçükçekmece'de Emeklilerin Dertlerini Dinledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İki başkan vatandaşların sorunlarını dinlerken sevgi seliyle karşılaştılar.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'yi ziyarette bulundu. Küçükçekmece Belediyesi'nde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelen İmamoğlu, toplantı süresinde çalışmalar hakkında ve yapılacak proje çalışmaları hakkında bilgi aldı. Küçükçekmece’nin nüfusu ve gelişim alanı itibariyle İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizen İmamoğlu, İBB olarak “Çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduklarını, bir kısmının hala devam eden konular olduğunu, altyapıdan üstyapıya, mevzuları takip ettiklerini belirtti.  Küçükçekmece'de belediye-vatandaş diyaloğunun ve ilişkisinin iyi olduğunu gözlemlediklerin ve bundan da çok mutlu olduğunu söyledi. Önümüzdeki hizmet yılının Küçükçekmece tarihinin en başarılı 5 yılı olmasını arzu ediyorum. Bunu da Kemal Çebi Başkanımızla başaracağımıza eminim. Hem değerli Başkanımıza hem çok kıymetli yol arkadaşlarına, siyasi yol arkadaşlarına, bürokrasideki yol arkadaşlarına ve her zaman iş birliği içerisinde olacağı Küçükçekmece halkına, bu 5 yılda başarılar diliyorum şeklinde konuştu.  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Küçükçekmece Belediyesinin önemmli hizmet çalışmalarından olan Emekliler Sosyal Tesisini ziyaret etti. Emekli vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, Küçükçekmece Belediyesi'nin hizmete açtığı Emekliler Kafeteryası'nda çay'ın 1 TL ile hizmet edildiği ve diğer fiyatlarında piyasa koşullarına göre çok uygun olduğunu, böylelikle bu tesislerde vatandaşın sosyal hayatına ve ekonomisine katkıda önemli bir hizmet olduğunu dile getirdi. İmamoğlu, Sosyal tesiste emeklilerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Ziyarette, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de İmamoğlu'nun yanında yer alarak vatandaşların dertlerini dinledi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu kadınlar ve çocukların yanı sıra emeklilerin de hayat kalitelerini artırma yönünde çalışmalar içerisinde olduğunu belirtti.  VATANDAŞIN DERTLERİNİ DİNLEDİLER Ziyaret sırasında, emekli vatandaşlar İmamoğlu ve Çebi'ye günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini iletti. İBB Başkanı, emeklilerin sosyal hayatlarını daha iyi sürdürebilmeleri için belediye olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi ve gelecekteki planlarını anlattı. Haber Engin Zafer   
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İki başkan vatandaşların sorunlarını dinlerken sevgi seliyle karşılaştılar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'yi ziyarette bulundu. Küçükçekmece Belediyesi'nde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle bir araya gelen İmamoğlu, toplantı süresinde çalışmalar hakkında ve yapılacak proje çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Küçükçekmece’nin nüfusu ve gelişim alanı itibariyle İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olduğunun altını çizen İmamoğlu, İBB olarak “Çok önemli sorunlarını çözüme kavuşturduklarını, bir kısmının hala devam eden konular olduğunu, altyapıdan üstyapıya, mevzuları takip ettiklerini belirtti.  Küçükçekmece'de belediye-vatandaş diyaloğunun ve ilişkisinin iyi olduğunu gözlemlediklerin ve bundan da çok mutlu olduğunu söyledi. Önümüzdeki hizmet yılının Küçükçekmece tarihinin en başarılı 5 yılı olmasını arzu ediyorum. Bunu da Kemal Çebi Başkanımızla başaracağımıza eminim. Hem değerli Başkanımıza hem çok kıymetli yol arkadaşlarına, siyasi yol arkadaşlarına, bürokrasideki yol arkadaşlarına ve her zaman iş birliği içerisinde olacağı Küçükçekmece halkına, bu 5 yılda başarılar diliyorum şeklinde konuştu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Küçükçekmece Belediyesinin önemmli hizmet çalışmalarından olan Emekliler Sosyal Tesisini ziyaret etti. Emekli vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, Küçükçekmece Belediyesi'nin hizmete açtığı Emekliler Kafeteryası'nda çay'ın 1 TL ile hizmet edildiği ve diğer fiyatlarında piyasa koşullarına göre çok uygun olduğunu, böylelikle bu tesislerde vatandaşın sosyal hayatına ve ekonomisine katkıda önemli bir hizmet olduğunu dile getirdi. İmamoğlu, Sosyal tesiste emeklilerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Ziyarette, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de İmamoğlu'nun yanında yer alarak vatandaşların dertlerini dinledi

(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu kadınlar ve çocukların yanı sıra emeklilerin de hayat kalitelerini artırma yönünde çalışmalar içerisinde olduğunu belirtti. 

VATANDAŞIN DERTLERİNİ DİNLEDİLER

Ziyaret sırasında, emekli vatandaşlar İmamoğlu ve Çebi'ye günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini iletti. İBB Başkanı, emeklilerin sosyal hayatlarını daha iyi sürdürebilmeleri için belediye olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi ve gelecekteki planlarını anlattı.

Haber Engin Zafer 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.