Ankara Valiliği: Kuvvetli yağışa dikkat

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 30.05.2024 - 11:15, Güncelleme: 30.05.2024 - 11:15 1479+ kez okundu.
 

Ankara Valiliği: Kuvvetli yağışa dikkat

Ankara Valiliği, kentte bugün öğle saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşları uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da bugün öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. Ankara Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşları uyardı. Açıklamada "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara ve çevrelerinde 30 Mayıs Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
Ankara Valiliği, kentte bugün öğle saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara'da bugün öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu.

Ankara Valiliği de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşları uyardı.

Açıklamada "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara ve çevrelerinde 30 Mayıs Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.