Batman'da tırda 19 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 3 gözaltı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 12.06.2024 - 13:48, Güncelleme: 12.06.2024 - 13:48 1502+ kez okundu.
 

Batman'da tırda 19 kilogram uyuşturucu ele geçirildi: 3 gözaltı

Batman'da durdurulan bir tırda yapılan aramada 19 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmada; Batman-Diyarbakır yolu üzerinde bir tır durdurulduğu, konuyla ilgili bir aracın ise kaçtığı, kovalamaca sonucu yakalandığı bildirildi. Yapılan aramada 19 kilogram uyuşturucu skunk maddesi, Baretta marka tabanca ve bu tabancaya ait 7 fişek ve uyuşturucu maddeden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 905 TL para ele geçirildiği belirtilen açıklamada, konuyla ilgili yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)
Batman'da durdurulan bir tırda yapılan aramada 19 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmada; Batman-Diyarbakır yolu üzerinde bir tır durdurulduğu, konuyla ilgili bir aracın ise kaçtığı, kovalamaca sonucu yakalandığı bildirildi.

Yapılan aramada 19 kilogram uyuşturucu skunk maddesi, Baretta marka tabanca ve bu tabancaya ait 7 fişek ve uyuşturucu maddeden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 905 TL para ele geçirildiği belirtilen açıklamada, konuyla ilgili yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.