Irak'ta petrol rafinerinde yangın

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 13.06.2024 - 08:53, Güncelleme: 13.06.2024 - 08:53 1538+ kez okundu.
 

Irak'ta petrol rafinerinde yangın

Irak'ın Erbil kentinde Erbil-Gwer yolu üzerinde bulunan bir petrol rafinerinde yangın çıktı.
Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, Erbil-Gwer yolu üzerinde bulunan yakıt dağıtım işletmesi ve zift deposunda saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Söndürme çalışmalarının sürdüğü yangın henüz kontrol altına alınamadı. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. (İLKHA) 
Irak'ın Erbil kentinde Erbil-Gwer yolu üzerinde bulunan bir petrol rafinerinde yangın çıktı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, Erbil-Gwer yolu üzerinde bulunan yakıt dağıtım işletmesi ve zift deposunda saat 02.30 sıralarında yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Söndürme çalışmalarının sürdüğü yangın henüz kontrol altına alınamadı.

Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.