Bakan Bak, GSB Spor Okulları Açılış Törenine Katıldı.

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.06.2024 - 17:53, Güncelleme: 28.06.2024 - 17:59 1286+ kez okundu.
 

Bakan Bak, GSB Spor Okulları Açılış Törenine Katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporda yatırımların devam edeceğini belirterek, "Bütün çocuklarımızı, gençlerimizi, evlatlarımızı spor salonlarına bekliyoruz. Spor, sosyalleşme için, paylaşmak için önemli." dedi.
Bakan Bak, GSB Spor Okulları ile GSB Engelsiz Spor Okulları'nın Bahçelievler Stadyumu'ndaki açılış törenine katıldı. Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki başarısına dikkat çekerek, "Milli takımımız, ilk defa elemelerde grubundan lider çıkarak şampiyonaya katıldı. Salı günü, son 16 turu maçında hep birlikte ekran başında olacağız. İnşallah Avusturya'yı da yenerek yollarına devam edecekler" şeklinde konuştu. “Herkesi spor yapmaya bekliyoruz” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spora büyük yatırımlar yaptığını belirten Bakan Bak, "Bu yatırımlar artarak devam ediyor. Bakanlık olarak belediyelerle ortak çalışmalar yapıyoruz. Bütün çocuklarımızı, gençlerimizi, evlatlarımızı salonlara bekliyoruz. Spor, sosyalleşme ve paylaşma açısından önemli. Herkesi spor yapmaya bekliyoruz," ifadelerini kullandı. Bakan Bak, İstanbul'un FIBA 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yaptığını belirterek, tüm gençleri Sinan Erdem Spor Salonu'nda milli takımı desteklemeye davet etti. “Türkiye'nin dört bir yanında sporu desteklemeye devam edeceğiz” Bakan Dr. Osman Aşkın Bak,   Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hemen ardından Fransa'nın başkenti Paris'te 2024 Olimpiyatları'nın başlayacağını dile getirerek, "Sporcularımız yine bayrağımızı göndere çektirecek. Biz de yeni tesisler ve spor salonları yapmaya, sporu Türkiye'nin dört bir yanında desteklemeye devam edeceğiz. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımızın sporun içerisinden gelmesi bizim için çok önemli" dedi Bakan Bak, konuşmasının ardından minik sporcuların hazırladığı gösterileri izledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporda yatırımların devam edeceğini belirterek, "Bütün çocuklarımızı, gençlerimizi, evlatlarımızı spor salonlarına bekliyoruz. Spor, sosyalleşme için, paylaşmak için önemli." dedi.

Bakan Bak, GSB Spor Okulları ile GSB Engelsiz Spor Okulları'nın Bahçelievler Stadyumu'ndaki açılış törenine katıldı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki başarısına dikkat çekerek, "Milli takımımız, ilk defa elemelerde grubundan lider çıkarak şampiyonaya katıldı. Salı günü, son 16 turu maçında hep birlikte ekran başında olacağız. İnşallah Avusturya'yı da yenerek yollarına devam edecekler" şeklinde konuştu.

“Herkesi spor yapmaya bekliyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spora büyük yatırımlar yaptığını belirten Bakan Bak, "Bu yatırımlar artarak devam ediyor. Bakanlık olarak belediyelerle ortak çalışmalar yapıyoruz. Bütün çocuklarımızı, gençlerimizi, evlatlarımızı salonlara bekliyoruz. Spor, sosyalleşme ve paylaşma açısından önemli. Herkesi spor yapmaya bekliyoruz," ifadelerini kullandı.

Bakan Bak, İstanbul'un FIBA 17 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yaptığını belirterek, tüm gençleri Sinan Erdem Spor Salonu'nda milli takımı desteklemeye davet etti.

“Türkiye'nin dört bir yanında sporu desteklemeye devam edeceğiz”

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak,   Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hemen ardından Fransa'nın başkenti Paris'te 2024 Olimpiyatları'nın başlayacağını dile getirerek, "Sporcularımız yine bayrağımızı göndere çektirecek. Biz de yeni tesisler ve spor salonları yapmaya, sporu Türkiye'nin dört bir yanında desteklemeye devam edeceğiz. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımızın sporun içerisinden gelmesi bizim için çok önemli" dedi

Bakan Bak, konuşmasının ardından minik sporcuların hazırladığı gösterileri izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.