Bakan Kurum Şanlıurfa'da temaslarda bulunuyor

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 19.07.2024 - 15:18, Güncelleme: 19.07.2024 - 15:18 1232+ kez okundu.
 

Bakan Kurum Şanlıurfa'da temaslarda bulunuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da Valiliği ziyaret etti. Bakan Kurum'u Vali Hasan Şıldak ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Şeref Defterini imzalayan Bakan Kurum toplantı salonuna geçti. Bakan Kurum toplantının ardından hayatını kaybeden Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran'ın cenaze törenine gitti. Bakan Kurum'un daha sonra Eyyübiye Batıkent'te bulunan TOKİ deprem konutlarını incelemesi bekleniyor. (İLKHA)
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da Valiliği ziyaret etti.

Bakan Kurum'u Vali Hasan Şıldak ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Şeref Defterini imzalayan Bakan Kurum toplantı salonuna geçti.

Bakan Kurum toplantının ardından hayatını kaybeden Şanlıurfa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zekeriya Baran'ın cenaze törenine gitti.

Bakan Kurum'un daha sonra Eyyübiye Batıkent'te bulunan TOKİ deprem konutlarını incelemesi bekleniyor. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.