Siyonist sömürgecilerden Mescid-i Aksa'ya baskın

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 04.09.2024 - 10:34, Güncelleme: 04.09.2024 - 10:34 809+ kez okundu.
 

Siyonist sömürgecilerden Mescid-i Aksa'ya baskın

İşgal kuvvetlerinin koruması altındaki siyonist yerleşimciler, Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenledi.
Görgü tanıklarına göre işgal kuvvetlerinin koruması altında onlarca siyonist sömürgeci, gruplar halinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği, avlularında provokatif turlar attı ve Talmud ritüelleri gerçekleştirdi. İşgal kuvvetlerinin de Kudüs'ün Eski Kenti'ndeki askeri tedbirlerini sıkılaştırdığı, mensuplarını Mescid-i Aksa kapılarına konuşlandırdığı ve ibadet için gelen Filistinlilerin girişine kısıtlamalar getirdiği bildirildi. (İLKHA)
İşgal kuvvetlerinin koruması altındaki siyonist yerleşimciler, Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenledi.

Görgü tanıklarına göre işgal kuvvetlerinin koruması altında onlarca siyonist sömürgeci, gruplar halinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği, avlularında provokatif turlar attı ve Talmud ritüelleri gerçekleştirdi.

İşgal kuvvetlerinin de Kudüs'ün Eski Kenti'ndeki askeri tedbirlerini sıkılaştırdığı, mensuplarını Mescid-i Aksa kapılarına konuşlandırdığı ve ibadet için gelen Filistinlilerin girişine kısıtlamalar getirdiği bildirildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.