Trakya Üniversitesi öğrencileri Nif Dağı kazılarına katıldı

06.09.2024 - 13:35, Güncelleme: 06.09.2024 - 13:35 777+ kez okundu.
 

Trakya Üniversitesi öğrencileri Nif Dağı kazılarına katıldı

Trakya Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencileri 2024 yaz sezonunda Doç. Dr. Müjde Peker başkanlığındaki Nif Dağı Araştırma ve Kazısı’na katıldı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Trakya Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Daniş Baykan ve öğrencileri ile Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Ceren Baykan ve öğrencileri 2024 yaz sezonunda Doç. Dr. Müjde Peker başkanlığındaki Nif Dağı Araştırma ve Kazısı’na katıldı. İzmir ili Nif Dağı Araştırma ve Kazı Projesi ve bünyesinde devam eden TÜBİTAK, TTK ve BAP projeleriyle Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Arkeoloji Anabilim Dalı ve Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Programı öğrenci ve mezunlarına mesleki deneyimlerini uygulamalı olarak tatbik etmelerini ve tecrübelerini artırmalarını sağlamaktadır.

Trakya Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencileri 2024 yaz sezonunda Doç. Dr. Müjde Peker başkanlığındaki Nif Dağı Araştırma ve Kazısı’na katıldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Trakya Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Daniş Baykan ve öğrencileri ile Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Ceren Baykan ve öğrencileri 2024 yaz sezonunda Doç. Dr. Müjde Peker başkanlığındaki Nif Dağı Araştırma ve Kazısı’na katıldı.

İzmir ili Nif Dağı Araştırma ve Kazı Projesi ve bünyesinde devam eden TÜBİTAK, TTK ve BAP projeleriyle Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Arkeoloji Anabilim Dalı ve Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Programı öğrenci ve mezunlarına mesleki deneyimlerini uygulamalı olarak tatbik etmelerini ve tecrübelerini artırmalarını sağlamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.