Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 3 tutuklama

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2024 - 13:37, Güncelleme: 12.10.2024 - 13:37 114 kez okundu.
 

Şanlıurfa’da dolandırıcılık operasyonu: 3 tutuklama

Şanlıurfa’da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli yakalanarak tutuklandı.
Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı. Yapılan operasyona 5 ekip ve 15 personel katıldı. Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve bulundukları yerlerde yapılan aramalarda; 8 adet telefon, 6 adet sim kart, 2 adet flash bellek, 3 adet bilgi notu, bir adet kamera kayıt cihazı ve 42 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Yürütülen çalışmalar neticesinde, şüphelilerin 4 mağdur kişiyi toplamda 25 milyon 373 bin TL zarara uğrattığı tespit edildi. Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (İLKHA)
Şanlıurfa’da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 3 şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı.

Yapılan operasyona 5 ekip ve 15 personel katıldı. Operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve bulundukları yerlerde yapılan aramalarda; 8 adet telefon, 6 adet sim kart, 2 adet flash bellek, 3 adet bilgi notu, bir adet kamera kayıt cihazı ve 42 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yürütülen çalışmalar neticesinde, şüphelilerin 4 mağdur kişiyi toplamda 25 milyon 373 bin TL zarara uğrattığı tespit edildi. Yakalanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.