Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara, İzmir adayını açıkladı

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.02.2024 - 13:51, Güncelleme: 13.02.2024 - 14:15 2325+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara, İzmir adayını açıkladı

Yeniden Refah Partisi (YRP), 3 büyük kentteki belediye başkan adaylarını ilan etti. Yeniden Refah’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına eski bakanlardan parti sözcüsü Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir’e de Cemal Arıkan aday gösterildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile yerel seçimlerde ittifak görüşmeleri sonuçsuz kalan Yeniden Refah Partisi (YRP), 3 büyük kentteki belediye başkan adaylarını ilan etti. Yeniden Refah’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına eski bakanlardan parti sözcüsü Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir’e de Cemal Arıkan aday gösterildi. Birçok şehir ve ilçede adaylarını açıklayan Yeniden Refah’ın, başta İstanbul olmak üzere 3 büyük kentte aday çıkarıp çıkarmayacağı merak ediliyordu. Yeniden Refah Partisi (YRP), İstanbul’da Mehmet Altınöz, Ankara’da Suat Kılıç, İzmir’de ise Cemal Arıkan’ı büyükşehir belediye başkanlığı için aday gösterdi. Yerel seçimlere sayılı günler kala gözler, AK Parti’yle ittifak kurmayacağını açıklayan YRP’ye çevrilmişti. Partinin yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım töreni, ‘Ahlaklı belediyecilik’ ve ‘Şehrine sahip çık’ temasıyla Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.     Altınöz, Erbakan ailesinin damadı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, 31 Mart yerel seçim beyannamesini, hem de 3 büyük kentteki adaylarını kamuoyuna açıkladı. Partisinin seçim bildirgesini açıklayan Erbakan daha sonra İzmir’den başlayarak 3 büyük kentteki belediye başkan adaylarını ilan etti. İstanbul Büyükşehir’e Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz aday gösterildi. Altınöz aynı zamanda, Milli Görüş hareketinin kurucusu eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın kızı, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ablası Elif Erbakan’ın eşi. Ankara Büyükşehir adayı Suat Kılıç ise siyasete AKP’de başlayan bir isim. Bu partideyken uzun yıllar milletvekilliği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde bulunan Kılıç, halen Yeniden Refah’ın Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü. İzmir Büyükşehir adayı ise YRP İl Başkanı Cemal Arıkan oldu. Kaynak Gazete Pencere
Yeniden Refah Partisi (YRP), 3 büyük kentteki belediye başkan adaylarını ilan etti. Yeniden Refah’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına eski bakanlardan parti sözcüsü Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir’e de Cemal Arıkan aday gösterildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile yerel seçimlerde ittifak görüşmeleri sonuçsuz kalan Yeniden Refah Partisi (YRP), 3 büyük kentteki belediye başkan adaylarını ilan etti.

Yeniden Refah’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına eski bakanlardan parti sözcüsü Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir’e de Cemal Arıkan aday gösterildi.

Birçok şehir ve ilçede adaylarını açıklayan Yeniden Refah’ın, başta İstanbul olmak üzere 3 büyük kentte aday çıkarıp çıkarmayacağı merak ediliyordu.

Yeniden Refah Partisi (YRP), İstanbul’da Mehmet Altınöz, Ankara’da Suat Kılıç, İzmir’de ise Cemal Arıkan’ı büyükşehir belediye başkanlığı için aday gösterdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala gözler, AK Parti’yle ittifak kurmayacağını açıklayan YRP’ye çevrilmişti.

Partinin yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım töreni, ‘Ahlaklı belediyecilik’ ve ‘Şehrine sahip çık’ temasıyla Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

 

Altınöz, Erbakan ailesinin damadı


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, 31 Mart yerel seçim beyannamesini, hem de 3 büyük kentteki adaylarını kamuoyuna açıkladı.

Partisinin seçim bildirgesini açıklayan Erbakan daha sonra İzmir’den başlayarak 3 büyük kentteki belediye başkan adaylarını ilan etti.

İstanbul Büyükşehir’e Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz aday gösterildi. Altınöz aynı zamanda, Milli Görüş hareketinin kurucusu eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın kızı, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın ablası Elif Erbakan’ın eşi.

Ankara Büyükşehir adayı Suat Kılıç ise siyasete AKP’de başlayan bir isim. Bu partideyken uzun yıllar milletvekilliği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde bulunan Kılıç, halen Yeniden Refah’ın Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü.

İzmir Büyükşehir adayı ise YRP İl Başkanı Cemal Arıkan oldu.

Kaynak Gazete Pencere

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.