Melek Aşcı
Köşe Yazarı
Melek Aşcı
 

BURUK BİR RAMAZAN SEVİNCİ

"Elhamdülillah Müslümanım" ifadesinin içini dolduramadığımız, hakkını veremediğimiz bir çağda yaşıyoruz. Tüm dünyaya ölüm saçan  koronayla ölümden korktuğumuz için mücadele ettik ama ümmetçe birlik olup mazlumlara ölüm saçan zalime karşı mücadele edemedik, kardeşlerimizi zalimin saçtığı ölümden koruyamadık! Yazık bize, vah bize, bu ayıp yeter bize... Ey kimsesizlerin sahibi olan Yüce Mevla'm!Kadir-i mutlak olan Sensin, kimsesizlerin sahibi Sensin,   Seni zikreden kalplere deva olan Sensin, Sana el açıp boyun büken biçarelere merhametinle tecelli eden  Sensin, mazlumları zalimin zulmünden muhafaza edecek olan Sensin. Biz aciziz, her şeye gücü yeten Sensin... Sen mazlumlara nusretinle tecelli eyle Ya Rabbi. Zalimleri Kahhar ismi şerifinle kahreyle Ya Rabbi. Bebekleri, kadınları, çocukları, Senin can verdiğin insanları acımasızca katleden katillere Sen bu dünyayı zindan eyle, öteki dünyalarını cehenneme çevir Ya Rabbi. Mübarek Ramazan ayını dünya mazlumlarının  özellikle Gazzeli ve Filistinli Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile eyle, ümmeti Muhammed'i zalime karşı birlik eyle, muzaffer kıl, Ramazan Bayramını tüm Müslümanlara galibiyetin muştusu eyle Ya Rabbi... Amin amin amin.   "Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz." (Âl-i İmran, 3/139) ... ayeti kerimesi gereğince buruk bir Ramazan'a da giriyor olsak dualarımız, tevekkülümüz ve sabrımızla galip gelecek olan bizler olacağız inşallah.  Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun, Rabbim mazlum Filistin halkına ve tüm Müslümanlara Ramazan Bayramıyla birlikte kurtuluş sevinci yaşatsın inşallah.   Selam ve dua ile... 
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2024 - Perşembe
Melek Aşcı

BURUK BİR RAMAZAN SEVİNCİ

"Elhamdülillah Müslümanım" ifadesinin içini dolduramadığımız, hakkını veremediğimiz bir çağda yaşıyoruz. Tüm dünyaya ölüm saçan  koronayla ölümden korktuğumuz için mücadele ettik ama ümmetçe birlik olup mazlumlara ölüm saçan zalime karşı mücadele edemedik, kardeşlerimizi zalimin saçtığı ölümden koruyamadık!

Yazık bize, vah bize, bu ayıp yeter bize... Ey kimsesizlerin sahibi olan Yüce Mevla'm!Kadir-i mutlak olan Sensin, kimsesizlerin sahibi Sensin,   Seni zikreden kalplere deva olan Sensin, Sana el açıp boyun büken biçarelere merhametinle tecelli eden  Sensin, mazlumları zalimin zulmünden muhafaza edecek olan Sensin. Biz aciziz, her şeye gücü yeten Sensin...

Sen mazlumlara nusretinle tecelli eyle Ya Rabbi. Zalimleri Kahhar ismi şerifinle kahreyle Ya Rabbi. Bebekleri, kadınları, çocukları, Senin can verdiğin insanları acımasızca katleden katillere Sen bu dünyayı zindan eyle, öteki dünyalarını cehenneme çevir Ya Rabbi. Mübarek Ramazan ayını dünya mazlumlarının  özellikle Gazzeli ve Filistinli Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile eyle, ümmeti Muhammed'i zalime karşı birlik eyle, muzaffer kıl, Ramazan Bayramını tüm Müslümanlara galibiyetin muştusu eyle Ya Rabbi... Amin amin amin. 

 "Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz."

(Âl-i İmran, 3/139) ... ayeti kerimesi gereğince buruk bir Ramazan'a da giriyor olsak dualarımız, tevekkülümüz ve sabrımızla galip gelecek olan bizler olacağız inşallah.

 Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun, Rabbim mazlum Filistin halkına ve tüm Müslümanlara Ramazan Bayramıyla birlikte kurtuluş sevinci yaşatsın inşallah. 

 Selam ve dua ile... 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.