Fehmi Demirbağ
Köşe Yazarı
Fehmi Demirbağ
 

SABREDECEK TAKATİNİZ KALDI MI?

"Et yiyin ve kan için, yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz. sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz." diyen muharref kitapları Tevrat'ın (Hezekiel bölümü 39/18-20)  "Onları kasaplık koyunlar gibi ayır, öldürme günü için onları hazırla"  (Yeremya bölümü 12,3) demesine anlam veremezsiniz elbet; okumuyorsanız ve araştırmıyorsanız ve akletmiyorsanız! 2030 yılını "Great Reset" yılı ilan edenlerin Satanizmi, Pedofoliliği, Siyonizmi ve bilumum diğer izmleri din edinenlerin kafa yapılarını ve ahlaklarını görmezden gelirseniz başlarınıza geleceklere hazır olun ve şaşırmayın. Bugünlere kuluçka yatıldığı 11 Eylül'de başlanmıştı. Hani ikiz kulelerin imhası olayıyla ve İslamifobia'yı ürettiklerinde. Ilımlı İslam'la da Müslümanların sinir hücrelerine operasyon düzenlenmişti. Fetö, metö, çetö derken suflilik dolu günlere avmlerde, rezidanslarda yakalanmıştık. Genişletilmiş Ortadoğu projesiyle Nur topu gibi İslami (Haşa) terör örgütlerimiz olmuştu, bölgemiz coğrafyasında. Irak, Suriye, Libta, Sudan derken...Havadan sudan meselerle boğuşmaya canhıraş devam ediyorduk. Bu Birleşme (İttihad) ve Gelişme (Terakki) rüyaları görmeye başladığımızdan beri böyleydi aslında. Kabuslara uyanıyorduk da ölümsü uykumuzdan uyanamıyorduk bir türlü. Aubrey Herbert'i misal öğretmiyorduk çocuklarımıza okul kitaplarında... Onlar ki maarif marifetiyle muasırlaşmanın gayretindeydiler nasırlaşmış ideolojinin efsunlarıyla... Çok konuşurum çok bu konuda... İçim kaynıyor! Lakin buralara yazmam ateşimi harlıyor o kadar, okuyanı yok ki söyleyeceklerimin Avazım çıktığınca haykırsan kim kulak kabartır bana? Herkes sahibinin sesi olmuşken beyhude! ... Dünya Ekonomik Formu yakınlarda toplandı. Titanlar buyurdular ki Covid’den 20 kat daha öldürücü olduğu iddia edilen X hastalığı yakınlarda arzı endam edecekmiş. Korkmayın dünya uluları aşıları çoktan hazırlamışlar bu bilinmez X denilen hastalığın. 11 Eylül'den sonra dünya yeni dizaynlara gebe; 7 Ekim'le başlayan sürece welcome! Organ ticareti, çocuk cinayetleri, Adrecrone'ler, pedofoli soslu... Şeytan bütün tuşlara basıyor bu kez! Yapay zeka eşliğinde yeni kutsal kitaplar hazırlanıyor. Makinalarla da savaşacağız. Çevre felaket senaryoları okul kitaplarında... Karbon ayak izleri filan... Ne ayaksınız ulan diyen kalmadı nasılsa! ... Filistin'de aleni aleni soykırım suçu işleniyor. Futbol maçı izler gibi canlı yayınlarda ekranlarda bu aşağılık cinayetler... Türkiye Futbol Federasyonu'da "Dünya Boykot" listesinde yer alan MC Donalds'ın sponsorluğuna cinayetin ortağı... Akıl tutulması desen var... İhanet... Ne ararsan ara, bütün pespayelikler her yerde... Sokaklarda... Sosyal medyada... Okullarda... Doğu Türkistan'da... ... Yazı biraz karışık mı oldu ne? ... Karışık olmayan ne kaldı ki hayatta? Fehmi Demirbağ  22.01.MS2024
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2024 - Salı
Fehmi Demirbağ

SABREDECEK TAKATİNİZ KALDI MI?

"Et yiyin ve kan için, yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz. sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz." diyen muharref kitapları Tevrat'ın (Hezekiel bölümü 39/18-20)  "Onları kasaplık koyunlar gibi ayır, öldürme günü için onları hazırla"  (Yeremya bölümü 12,3) demesine anlam veremezsiniz elbet; okumuyorsanız ve araştırmıyorsanız ve akletmiyorsanız!

2030 yılını "Great Reset" yılı ilan edenlerin Satanizmi, Pedofoliliği, Siyonizmi ve bilumum diğer izmleri din edinenlerin kafa yapılarını ve ahlaklarını görmezden gelirseniz başlarınıza geleceklere hazır olun ve şaşırmayın.

Bugünlere kuluçka yatıldığı 11 Eylül'de başlanmıştı. Hani ikiz kulelerin imhası olayıyla ve İslamifobia'yı ürettiklerinde. Ilımlı İslam'la da Müslümanların sinir hücrelerine operasyon düzenlenmişti. Fetö, metö, çetö derken suflilik dolu günlere avmlerde, rezidanslarda yakalanmıştık.
Genişletilmiş Ortadoğu projesiyle Nur topu gibi İslami (Haşa) terör örgütlerimiz olmuştu, bölgemiz coğrafyasında.
Irak, Suriye, Libta, Sudan derken...Havadan sudan meselerle boğuşmaya canhıraş devam ediyorduk.
Bu Birleşme (İttihad) ve Gelişme (Terakki) rüyaları görmeye başladığımızdan beri böyleydi aslında.
Kabuslara uyanıyorduk da ölümsü uykumuzdan uyanamıyorduk bir türlü.
Aubrey Herbert'i misal öğretmiyorduk çocuklarımıza okul kitaplarında...
Onlar ki maarif marifetiyle muasırlaşmanın gayretindeydiler nasırlaşmış ideolojinin efsunlarıyla...
Çok konuşurum çok bu konuda...
İçim kaynıyor!
Lakin buralara yazmam ateşimi harlıyor o kadar, okuyanı yok ki söyleyeceklerimin
Avazım çıktığınca haykırsan kim kulak kabartır bana?
Herkes sahibinin sesi olmuşken beyhude!
...
Dünya Ekonomik Formu yakınlarda toplandı.
Titanlar buyurdular ki Covid’den 20 kat daha öldürücü olduğu iddia edilen X hastalığı yakınlarda arzı endam edecekmiş. Korkmayın dünya uluları aşıları çoktan hazırlamışlar bu bilinmez X denilen hastalığın.
11 Eylül'den sonra dünya yeni dizaynlara gebe; 7 Ekim'le başlayan sürece welcome!
Organ ticareti, çocuk cinayetleri, Adrecrone'ler, pedofoli soslu...
Şeytan bütün tuşlara basıyor bu kez!
Yapay zeka eşliğinde yeni kutsal kitaplar hazırlanıyor.
Makinalarla da savaşacağız.
Çevre felaket senaryoları okul kitaplarında...
Karbon ayak izleri filan...
Ne ayaksınız ulan diyen kalmadı nasılsa!
...
Filistin'de aleni aleni soykırım suçu işleniyor.
Futbol maçı izler gibi canlı yayınlarda ekranlarda bu aşağılık cinayetler...
Türkiye Futbol Federasyonu'da "Dünya Boykot" listesinde yer alan MC Donalds'ın sponsorluğuna cinayetin ortağı...
Akıl tutulması desen var...
İhanet...
Ne ararsan ara, bütün pespayelikler her yerde...
Sokaklarda...
Sosyal medyada...
Okullarda...
Doğu Türkistan'da...
...
Yazı biraz karışık mı oldu ne?
...
Karışık olmayan ne kaldı ki hayatta?

Fehmi Demirbağ 
22.01.MS2024

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.