Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Putin'le görüşmek üzere Moskova'ya geldi

Dünya (İLKHA) - İLKE HABER AJANSI | 22.04.2024 - 12:34, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:18 1852+ kez okundu.
 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Putin'le görüşmek üzere Moskova'ya geldi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davetlisi olarak çalışma ziyareti için Moskova'ya geldi.
Moskova Vnukovo-2 Uluslararası Havalimanı'nda Aliyev'i, Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Galuzin ve diğer yetkililer karşıladı. Kremlin'den daha önce yapılan açıklamaya göre ziyaret kapsamında Aliyev, Putin ile bir toplantı yapacak, bu toplantıda "Rusya-Azerbaycan arasındaki stratejik ortaklık ve ittifak ilişkilerinin daha da geliştirilmesine ilişkin temel konuların ele alınması" planlanıyor. Görüşmede güncel bölgesel meseleler hakkında kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunulması da öngörülüyor. KAYNAK (İLKHA)
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davetlisi olarak çalışma ziyareti için Moskova'ya geldi.

Moskova Vnukovo-2 Uluslararası Havalimanı'nda Aliyev'i, Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Galuzin ve diğer yetkililer karşıladı.

Kremlin'den daha önce yapılan açıklamaya göre ziyaret kapsamında Aliyev, Putin ile bir toplantı yapacak, bu toplantıda "Rusya- Azerbaycan arasındaki stratejik ortaklık ve ittifak ilişkilerinin daha da geliştirilmesine ilişkin temel konuların ele alınması" planlanıyor.

Görüşmede güncel bölgesel meseleler hakkında kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunulması da öngörülüyor.

KAYNAK (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.