Bakan Koca: 5 yaralı hastaneye nakledildi, 2 kişi tedavi istemedi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 02.06.2024 - 10:53, Güncelleme: 02.06.2024 - 10:53 1611+ kez okundu.
 

Bakan Koca: 5 yaralı hastaneye nakledildi, 2 kişi tedavi istemedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Küçükçekmece'de çöken bina ile ilgili açıklama yaptı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı: "Bu sabah İstanbul Küçükçekmece’de bir binada meydana gelen göçükte saat 09.35 itibariyle 7 yaralı olduğunu tespit ettik. 5 yaralı hastaneye nakledildi, 2 kişi tedaviye ihtiyacı olmadığını belirttiler. Olay yerine 15 Ambulans ve 5 UMKE Timi görevlendirilmiştir. Olaydan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." (İLKHA) 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Küçükçekmece'de çöken bina ile ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:

"Bu sabah İstanbul Küçükçekmece’de bir binada meydana gelen göçükte saat 09.35 itibariyle 7 yaralı olduğunu tespit ettik. 5 yaralı hastaneye nakledildi, 2 kişi tedaviye ihtiyacı olmadığını belirttiler. Olay yerine 15 Ambulans ve 5 UMKE Timi görevlendirilmiştir. Olaydan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.