Birlik Vakfı Bursa Şubesince Düzenlen Cuma Meclisi'nin Konuğu, Recep Garip oldu

Kültür-Sanat (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.02.2024 - 00:05, Güncelleme: 08.02.2024 - 17:08 2359+ kez okundu.
 

Birlik Vakfı Bursa Şubesince Düzenlen Cuma Meclisi'nin Konuğu, Recep Garip oldu

Birlik Vakfı Bursa şubesince 2009 yılında başlanılan ve Bursa’da gelenekselleşmiş bir program haline gelen, "Cuma Meclisi" 15. yılında da devam ediliyor.
Birlik Vakfı Bursa şubesince düzenlenen, "Cuma meclisi" kapsamında sanat, siyaset, fikir ve iş dünyasının duayenlerini vakıf gönüllüleri ve öğrencilerle bir araya geliniyor. Cuma Meclisinde bu hafta Yazar, Şair  ve Ressam Recep Garip, “Şehir ve İnsan” başlığı ile Cuma Meclisin konuğu oldu.. Recep Garip, İnsan ve şehir ilişkisinden, şehrin kendi öz değerleri üzerinden yola çıkarak yerli, milli ve manevi alanlarımızla inşa ettiğimiz medeniyetimize dair konuları ve günümüz gençlerini, şehirin manevi misfiri insanımıza şehirleşme sürecince çok katlı binalar ile topraktan uzaklaşmanın getirdiği psikolojik etkilerini dile getirdi. Her Cuma akşamı saat 20:00’de, katılımcılar, Çekirge’de bulunan  Birlik Vakfı Bursa şubesinde bir araya geliyor. Konuşmacının 45-60 dakikalık sunumundan sonra, katılımcıların sorularını yazılı bir şekilde alınıp, cevaplandırılıyor. Çekilen hatıra fotoğrafları ile program son buluyor. Kaynak UHA Haber Merkezi - ÖZKAN KARACA
Birlik Vakfı Bursa şubesince 2009 yılında başlanılan ve Bursa’da gelenekselleşmiş bir program haline gelen, "Cuma Meclisi" 15. yılında da devam ediliyor.

Birlik Vakfı Bursa şubesince düzenlenen, "Cuma meclisi" kapsamında sanat, siyaset, fikir ve iş dünyasının duayenlerini vakıf gönüllüleri ve öğrencilerle bir araya geliniyor.

Cuma Meclisinde bu hafta Yazar, Şair  ve Ressam Recep Garip, “Şehir ve İnsan” başlığı ile Cuma Meclisin konuğu oldu..

Recep Garip, İnsan ve şehir ilişkisinden, şehrin kendi öz değerleri üzerinden yola çıkarak yerli, milli ve manevi alanlarımızla inşa ettiğimiz medeniyetimize dair konuları ve günümüz gençlerini, şehirin manevi misfiri insanımıza şehirleşme sürecince çok katlı binalar ile topraktan uzaklaşmanın getirdiği psikolojik etkilerini dile getirdi.

Her Cuma akşamı saat 20:00’de, katılımcılar, Çekirge’de bulunan   Birlik Vakfı Bursa şubesinde bir araya geliyor. Konuşmacının 45-60 dakikalık sunumundan sonra, katılımcıların sorularını yazılı bir şekilde alınıp, cevaplandırılıyor. Çekilen hatıra fotoğrafları ile program son buluyor.

Kaynak UHA Haber Merkezi - ÖZKAN KARACA

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.