CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Kemal Çebi

Siyaset 27.01.2024 - 20:51, Güncelleme: 28.01.2024 - 14:43 2260+ kez okundu.
 

CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Kemal Çebi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 3’ü büyükşehir 9 il dahil 126 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıkladı.
CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Kemal Çebi oldu KEMAL ÇEBİ KİMDİR? Kemal Çebi, 1956 yılında, Trabzon’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni 1982 yılında bitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan, 52 yıldır Küçükçekmece’de yaşayan Kemal Çebi, Küçükçekmece’nin sosyal hayatında her alanda yer almaktan mutluluk duydu; 17 yıl boyunca Cennet Barbaros Spor Kulübü başkanlığı yaptı. SHP ve CHP’de 9 yıl ilçe yöneticiliği, dört dönem Küçükçekmece CHP İlçe Başkanlığı, farklı dönemlerde İlçe, İl ve Kurultay Delegelikleri yaptı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'na seçildi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için, Küçükçekmece Belediyesi başkanlık adayı Kemal Çebi ile devam kararı alındı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 3’ü büyükşehir 9 il dahil 126 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıkladı.

CHP Küçükçekmece Belediye Başkanı adayı Kemal Çebi oldu

KEMAL ÇEBİ KİMDİR?

Kemal Çebi, 1956 yılında, Trabzon’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni 1982 yılında bitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan, 52 yıldır Küçükçekmece’de yaşayan Kemal Çebi, Küçükçekmece’nin sosyal hayatında her alanda yer almaktan mutluluk duydu; 17 yıl boyunca Cennet Barbaros Spor Kulübü başkanlığı yaptı. SHP ve CHP’de 9 yıl ilçe yöneticiliği, dört dönem Küçükçekmece CHP İlçe Başkanlığı, farklı dönemlerde İlçe, İl ve Kurultay Delegelikleri yaptı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'na seçildi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için, Küçükçekmece Belediyesi başkanlık adayı Kemal Çebi ile devam kararı alındı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.