İşgal, Emel Hastanesi'ni kuşatma altında tutuyor

Asayiş (İLKHA) - İLKE HABER AJANSI | 25.03.2024 - 12:01, Güncelleme: 25.03.2024 - 14:30 2031+ kez okundu.
 

İşgal, Emel Hastanesi'ni kuşatma altında tutuyor

İşgalci siyonistler, Han Yunus'taki Emel Hastanesi'ni kuşatmaya ve tüm girişlerini kapatmaya devam ediyor.
İşgal kuvvetleri, şiddetli bombardıman ve yoğun silah sesleri eşliğinde Han Yunus kentindeki İşgal Hastanesi'ni kuşatmaya devam ediyor. Filistin Kızılayı, her türlü işgal aracının şu anda Emel Hastanesi'nin etrafını sardığını ve tüm girişlerini kapattığını bildirdi. İşgal kuvvetlerinin, hastane çevresinde buldozerlerle kapsamlı çalışma yürüttüğünü belirten Kızılay, hastane personelinin tamamının şu anda ciddi tehlike altında olduğunu ve hareket edemediklerini kaydetti. KAYNAK (İLKHA)
İşgalci siyonistler, Han Yunus'taki Emel Hastanesi'ni kuşatmaya ve tüm girişlerini kapatmaya devam ediyor.

İşgal kuvvetleri, şiddetli bombardıman ve yoğun silah sesleri eşliğinde Han Yunus kentindeki İşgal Hastanesi'ni kuşatmaya devam ediyor.

Filistin Kızılayı, her türlü işgal aracının şu anda Emel Hastanesi'nin etrafını sardığını ve tüm girişlerini kapattığını bildirdi.

İşgal kuvvetlerinin, hastane çevresinde buldozerlerle kapsamlı çalışma yürüttüğünü belirten Kızılay, hastane personelinin tamamının şu anda ciddi tehlike altında olduğunu ve hareket edemediklerini kaydetti.

KAYNAK (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.