İşgalcilerden, Mescid-i Aksa'ya baskın

Asayiş (İLKHA) - İLKE HABER AJANSI | 25.03.2024 - 11:43, Güncelleme: 25.03.2024 - 14:28 2026+ kez okundu.
 

İşgalcilerden, Mescid-i Aksa'ya baskın

İşgalci siyonistler, korumalar eşliğinde mübarek Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenledi.
Yahudi bayramı Purim'in ikinci gününde bu sabah çok sayıda işgalci siyonist, işgal polisinin korumasıyla mübarek Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenledi. Baskınlar Meğaribe Kapısı'ndan başlayarak Mescid-i Aksa'nın doğu ve kuzey avlularına kadar ulaştı. Mescid-i Aksa avlularında bulunan işgal polisi sayısında da artış yaşanırken işgal kuvvetleri, Mescid-i Haram'ın karşısındaki meydanı ve Kubbet-üs-Sahra avlusunu zorla boşalttı. Şafak vakti Mescid-i Aksa'nın kapılarında askeri kısıtlamalar yaşanırken, işgal kuvvetleri sabah namazı için içeri giren cemaatin üzerini aradı. Sabah saatlerinde ise işgalci Siyonistlerin baskınına denk geldiği için birçok kişinin Mescid-i Aksa'ya ziyareti engellendi. KAYNAK (İLKHA)
İşgalci siyonistler, korumalar eşliğinde mübarek Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenledi.

Yahudi bayramı Purim'in ikinci gününde bu sabah çok sayıda işgalci siyonist, işgal polisinin korumasıyla mübarek Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenledi.

Baskınlar Meğaribe Kapısı'ndan başlayarak Mescid-i Aksa'nın doğu ve kuzey avlularına kadar ulaştı.

Mescid-i Aksa avlularında bulunan işgal polisi sayısında da artış yaşanırken işgal kuvvetleri, Mescid-i Haram'ın karşısındaki meydanı ve Kubbet-üs-Sahra avlusunu zorla boşalttı.

Şafak vakti Mescid-i Aksa'nın kapılarında askeri kısıtlamalar yaşanırken, işgal kuvvetleri sabah namazı için içeri giren cemaatin üzerini aradı. Sabah saatlerinde ise işgalci Siyonistlerin baskınına denk geldiği için birçok kişinin Mescid-i Aksa'ya ziyareti engellendi.

KAYNAK (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.