İstanbul için sağanak yağış uyarısı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2024 - 22:19, Güncelleme: 03.07.2024 - 22:19 1370+ kez okundu.
 

İstanbul için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.
İstanbul'da, mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak hava, yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul için yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yarın gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği belirtildi. AKOM'dan da yapılan açıklamada yarın İstanbul genelinde sağanak yağmur geçişlerinin olacağı konusunda vatandaşlara uyarı yapıldı. Yarın öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güney kesiminde yağış beklenirken, İstanbul'da ise gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. (İLKHA)
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

İstanbul'da, mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak hava, yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul için yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yarın gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği belirtildi.

AKOM'dan da yapılan açıklamada yarın İstanbul genelinde sağanak yağmur geçişlerinin olacağı konusunda vatandaşlara uyarı yapıldı.

Yarın öğle saatlerinden sonra Marmara'nın güney kesiminde yağış beklenirken, İstanbul'da ise gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.