İstanbul'da 269 tabanca ele geçirildi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 21.05.2024 - 11:30, Güncelleme: 21.05.2024 - 11:30 1520+ kez okundu.
 

İstanbul'da 269 tabanca ele geçirildi

İstanbul'da suç örgütlerine ve silah üretenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 269 adet tabanca ele geçirilirken, olayla ilgili 4 şüpheli yakalandı.
Operasyonlarda ele geçirilen ruhsatsız tabancaların izini süren polis ekipleri, silah üreten ve satanların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Mayıs ayı içinde Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece ilçelerinde 2 farklı operasyon gerçekleştirdi. Farklı imalat firması adıyla faaliyet yürüten adreslere ve silah sevkiyatı yapılan seyir halindeki bir otomobile düzenlenen operasyonlarda 4 şüpheli yakalandı. Kaçak silah atölyelerinde ve araçta gerçekleştirilen aramalarda, satışa hazır kutuları içerisinde 269 tabanca ve bu silahlara ait 269 adet şarjör ele geçirildi. (İLKHA)
İstanbul'da suç örgütlerine ve silah üretenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 269 adet tabanca ele geçirilirken, olayla ilgili 4 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda ele geçirilen ruhsatsız tabancaların izini süren polis ekipleri, silah üreten ve satanların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Mayıs ayı içinde Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece ilçelerinde 2 farklı operasyon gerçekleştirdi. Farklı imalat firması adıyla faaliyet yürüten adreslere ve silah sevkiyatı yapılan seyir halindeki bir otomobile düzenlenen operasyonlarda 4 şüpheli yakalandı.

Kaçak silah atölyelerinde ve araçta gerçekleştirilen aramalarda, satışa hazır kutuları içerisinde 269 tabanca ve bu silahlara ait 269 adet şarjör ele geçirildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.