Kent Lokantaları'nda Günün Menüsü - 17 Temmuz

Yeme İçme (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.07.2024 - 21:16, Güncelleme: 17.07.2024 - 21:16 1294+ kez okundu.
 

Kent Lokantaları'nda Günün Menüsü - 17 Temmuz

İBB'nin Kent Lokantaları projesi, ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan İstanbullulara uygun fiyatlarla hijyenik ve sağlıklı yemek yeme imkânı sunmaya devam ediyor. İşte 17 Temmuz Çarşamba Günü'nün menüsü...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kent Lokantaları ile uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli yemekleri başta öğrenciler, emekliler ve dar gelirli İstanbullulara ulaştırıyor. Proje; ekonomik sıkıntı yaşayan kişilere uygun fiyatlarla hijyenik ve sağlıklı yemek yiyebilme imkânı sağlıyor. İBB Kent Lokantaları, pazar günleri hariç her gün açık. Haftanın 6 günü hizmet veren kent lokantalarında; 4 çeşit sağlıklı ve besleyici yemek 40 TL. İŞTE 17 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ'NÜN MENÜSÜ; · Domates Çorbası (104 kcal) · Ekşili Köfte (444 kcal) · Su Böreği (281 kcal) · Meyve (120 kcal) · Ekmek · Su Toplam kcal: 949 İBB Kent Lokantaları’na; 444 10 34 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
İBB'nin Kent Lokantaları projesi, ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan İstanbullulara uygun fiyatlarla hijyenik ve sağlıklı yemek yeme imkânı sunmaya devam ediyor. İşte 17 Temmuz Çarşamba Günü'nün menüsü...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kent Lokantaları ile uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli yemekleri başta öğrenciler, emekliler ve dar gelirli İstanbullulara ulaştırıyor. Proje; ekonomik sıkıntı yaşayan kişilere uygun fiyatlarla hijyenik ve sağlıklı yemek yiyebilme imkânı sağlıyor.

İBB Kent Lokantaları, pazar günleri hariç her gün açık. Haftanın 6 günü hizmet veren kent lokantalarında; 4 çeşit sağlıklı ve besleyici yemek 40 TL.

İŞTE 17 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ'NÜN MENÜSÜ;

· Domates Çorbası (104 kcal)

· Ekşili Köfte (444 kcal)

· Su Böreği (281 kcal)

· Meyve (120 kcal)

· Ekmek

· Su

Toplam kcal: 949

İBB Kent Lokantaları’na; 444 10 34 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.