Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü daimi işçi alacak

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 10.06.2024 - 09:39, Güncelleme: 10.06.2024 - 09:39 1571+ kez okundu.
 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü daimi işçi alacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 11 daimî işçi alımı yapılacak.
Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre alınacak 7 kılavuz kaptan, 2 tahlisiyeci-şoför ve 2 büro personeli daimi işçi statüsünde değerlendirilecek. Başvurular, 14 Haziran'a kadar yapılabilecek. Başvurular, Türkiye İş Kurumu internet sayfasından (esube.iskur.gov.tr) ya da bu kurumun hizmet merkezlerine şahsen gidilerek yapılabilecek. (İLKHA)
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 11 daimî işçi alımı yapılacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre alınacak 7 kılavuz kaptan, 2 tahlisiyeci-şoför ve 2 büro personeli daimi işçi statüsünde değerlendirilecek.

Başvurular, 14 Haziran'a kadar yapılabilecek.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu internet sayfasından (esube.iskur.gov.tr) ya da bu kurumun hizmet merkezlerine şahsen gidilerek yapılabilecek. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.