Milli Eğitim Bakanlığı’ndan kritik eğitim toplantısı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.08.2024 - 13:53, Güncelleme: 30.08.2024 - 13:53 634+ kez okundu.
 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan kritik eğitim toplantısı

ULUSAL (PHA) - Rojin SÜNGÜ- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde önemli bir çevrimiçi toplantı gerçekleştirdi.
Bu toplantıda eğitim alanında yapılacak farklı çalışmalar, yeni eğitim-öğretim döneminde yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler masaya yatırıldı. Toplantıda, sürdürülebilir eğitim başarısının sağlanması ve toplumun her kesiminin bu sürece dahil edilmesi gerektiği vurgulandı. Bu kapsamda, yeni müfredattan güvenlik önlemlerine, sağlıklı beslenmeden yeni eğitim içeriklerine kadar birçok farklı başlıkta çalışmaların hayata geçirileceği bildirildi. Okul temizliği ve eğitim kurumlarının fiziksel yapılarının güçlendirilmesi gibi konular da toplantının gündeminde önemli yer tuttu. Milli Eğitim Bakanlığı, çocuklara daha iyi eğitim imkanları sunmak adına titizlikle çalışmaya devam edeceğini belirtti. Toplantının ev sahibi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve diğer katılımcılara teşekkür eden Bakanlık, alınan kararlar Türkiye’nin geleceği olan çocuklar için hayırlı olmasını diledi. Kaynak : PHA
ULUSAL (PHA) - Rojin SÜNGÜ- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın ev sahipliğinde önemli bir çevrimiçi toplantı gerçekleştirdi.

Bu toplantıda eğitim alanında yapılacak farklı çalışmalar, yeni eğitim-öğretim döneminde yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler masaya yatırıldı.

Toplantıda, sürdürülebilir eğitim başarısının sağlanması ve toplumun her kesiminin bu sürece dahil edilmesi gerektiği vurgulandı. Bu kapsamda, yeni müfredattan güvenlik önlemlerine, sağlıklı beslenmeden yeni eğitim içeriklerine kadar birçok farklı başlıkta çalışmaların hayata geçirileceği bildirildi. Okul temizliği ve eğitim kurumlarının fiziksel yapılarının güçlendirilmesi gibi konular da toplantının gündeminde önemli yer tuttu.

Milli Eğitim Bakanlığı, çocuklara daha iyi eğitim imkanları sunmak adına titizlikle çalışmaya devam edeceğini belirtti. Toplantının ev sahibi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve diğer katılımcılara teşekkür eden Bakanlık, alınan kararlar Türkiye’nin geleceği olan çocuklar için hayırlı olmasını diledi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.