Recep Garip ile Kahve Bahane

Kültür-Sanat (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.05.2024 - 12:11, Güncelleme: 12.05.2024 - 12:48 1797+ kez okundu.
 

Recep Garip ile Kahve Bahane

Şair, yazar ve ressam Recep Garip’ın sunduğu Kahve Bahane’de kadim kültür değerlerimiz üzerinden aslında geleceğe ses olma azmindeyiz.
Diyanet Tv'de her hafta sonu evlerimizin konuğu olan, Şair, yazar ve ressam Recep Garip’ın sunduğu Kahve Bahane’de kadim kültür değerlerimizle evlere ve gönüllere muhabbet aktarıyor. Garip'in bu haftaki Kahve Bahane konuğu Necip Tosun  KAHVE BAHANE Her Pazar  saat 13.00 de Farklı Konuklarla beraber olmaya devam ediyor.... Diyanet Tv de yayınlanan programın sunucusu  Şair, yazar ve ressam Aynı zamanda Yüzyıl Haber sitemizin önemli kalemlerinden olan Köşe yazarımız Recep Garip  "Her hafta yeni bir konukla izleyicinin karşısına çıkıp muhabbeti taze tutarak ruhlara, gönüllere misafir olmaya devam ediyor. İlgi ve akayla izlenen ekranları başında izleyicilere  Anadolunun saf ve berrak sahiplerinin sesi ve  nefesi olmak için her hafta yeni bir bölüm ve yeni bir konu ile ekran başında izleyicisiyle buluşuyor. 
Şair, yazar ve ressam Recep Garip’ın sunduğu Kahve Bahane’de kadim kültür değerlerimiz üzerinden aslında geleceğe ses olma azmindeyiz.

Diyanet Tv'de her hafta sonu evlerimizin konuğu olan, Şair, yazar ve ressam Recep Garip’ın sunduğu Kahve Bahane’de kadim kültür değerlerimizle evlere ve gönüllere muhabbet aktarıyor. Garip'in bu haftaki Kahve Bahane konuğu Necip Tosun 

KAHVE BAHANE Her Pazar  saat 13.00 de Farklı Konuklarla beraber olmaya devam ediyor.... Diyanet Tv de yayınlanan programın sunucusu  Şair, yazar ve ressam Aynı zamanda Yüzyıl Haber sitemizin önemli kalemlerinden olan Köşe yazarımız Recep Garip  "Her hafta yeni bir konukla izleyicinin karşısına çıkıp muhabbeti taze tutarak ruhlara, gönüllere misafir olmaya devam ediyor. İlgi ve akayla izlenen ekranları başında izleyicilere  Anadolunun saf ve berrak sahiplerinin sesi ve  nefesi olmak için her hafta yeni bir bölüm ve yeni bir konu ile ekran başında izleyicisiyle buluşuyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.