Tekirdağ Cadde ve Sokakları Lapa Lapa karla Buluştu

Yaşam 10.01.2024 - 20:39, Güncelleme: 10.01.2024 - 20:50 2124+ kez okundu.
 

Tekirdağ Cadde ve Sokakları Lapa Lapa karla Buluştu

Kar yağışı ile birlikte okulların tatil edildiği kentte buzlanan yollarda arabalar ile gitmek imkansızlaştı. Kar yağışının devam ettiği bölgede yol açma çalışmaları sürüyor.
  Tekirdağ’da dünden bu yana devam eden kar yağışı kentin bütün sokaklarını beyaz örtü ile kapladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Tekirdağ’da dün sabah başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Kar yağışına bağlı olarak Tekirdağ’da birçok ilçede okullar tatil edildi. Kar yağışı ile birlikte Tekirdağ adeta beyaz gelinliğini giydi. Sabah birçok insan yürüyerek işlerine giderken, kimi vatandaşlar da araçlarıyla yola çıktı. Araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar sokaklarda ve caddelerde ilerlemekte güçlük çekti. Tipi şeklinde yağan kar sokakta yürüyen vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Yaklaşık 10 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığında vatandaşların yürümekte güçlük çektiği anlar kameralara yansıdı. Vatandaşlar yaptığı açıklamada karın yağışına çok sevindiklerini belirterek, çiftçiye, toprağa ve barajlara iyi geleceğini ifade etti. Okullar tatil edildi Kar yağışına bağlı olarak Tekirdağ’da birçok ilçede okullar tatil edildi. Çalışmalar devam ediyor Şarköy, Malkara, Muratlı ve Hayrabolu ilçelerinde zaman zaman etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri, ana arterlerde yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece olduğu Tekirdağ'da, kar yağışının gün boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
Kar yağışı ile birlikte okulların tatil edildiği kentte buzlanan yollarda arabalar ile gitmek imkansızlaştı. Kar yağışının devam ettiği bölgede yol açma çalışmaları sürüyor.

 

Tekirdağ’da dünden bu yana devam eden kar yağışı kentin bütün sokaklarını beyaz örtü ile kapladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Tekirdağ’da dün sabah başlayan kar yağışı bugün de devam ediyor. Kar yağışına bağlı olarak Tekirdağ’da birçok ilçede okullar tatil edildi. Kar yağışı ile birlikte Tekirdağ adeta beyaz gelinliğini giydi.

Sabah birçok insan yürüyerek işlerine giderken, kimi vatandaşlar da araçlarıyla yola çıktı. Araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar sokaklarda ve caddelerde ilerlemekte güçlük çekti.

Tipi şeklinde yağan kar sokakta yürüyen vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Yaklaşık 10 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığında vatandaşların yürümekte güçlük çektiği anlar kameralara yansıdı.

Vatandaşlar yaptığı açıklamada karın yağışına çok sevindiklerini belirterek, çiftçiye, toprağa ve barajlara iyi geleceğini ifade etti.

Okullar tatil edildi

Kar yağışına bağlı olarak Tekirdağ’da birçok ilçede okullar tatil edildi.

Çalışmalar devam ediyor

Şarköy, Malkara, Muratlı ve Hayrabolu ilçelerinde zaman zaman etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri, ana arterlerde yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece olduğu Tekirdağ'da, kar yağışının gün boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.