Tekirdağ'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 30.05.2024 - 10:28, Güncelleme: 30.05.2024 - 10:28 1466+ kez okundu.
 

Tekirdağ'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

​​​​​​​Tekirdağ'da FETÖ mensuplarının faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve yakalanmalarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar çerçevesinde 8 şüpheli yakalandı.
Adalet Bakanlığı personel alımlarına başvuruda bulunan adayların bilgilerinin FETÖ üyelerinde kodlandığı ve referans olan şahısların bilgilerinin bulunduğu dijital materyal üzerinde yapılan incelemeler sonucunda 8 şüpheli tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde iki ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, 7 şüpheli ile örgütte güncel olarak faaliyet yürüttüğü şeklinde hakkında bilgiler bulunan 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheliler tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edikleri adli makamlarca adli kontrol yurt dışı yasağı kararı ile serbest bırakıldı. (İLKHA) 
​​​​​​​Tekirdağ'da FETÖ mensuplarının faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve yakalanmalarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar çerçevesinde 8 şüpheli yakalandı.

Adalet Bakanlığı personel alımlarına başvuruda bulunan adayların bilgilerinin FETÖ üyelerinde kodlandığı ve referans olan şahısların bilgilerinin bulunduğu dijital materyal üzerinde yapılan incelemeler sonucunda 8 şüpheli tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde iki ayrı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, 7 şüpheli ile örgütte güncel olarak faaliyet yürüttüğü şeklinde hakkında bilgiler bulunan 1 şüpheli olmak üzere toplam 8 şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheliler tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edikleri adli makamlarca adli kontrol yurt dışı yasağı kararı ile serbest bırakıldı. (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.