Van’da bir PKK’li öldürüldü

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 07.10.2024 - 11:10, Güncelleme: 07.10.2024 - 11:10 245 kez okundu.
 

Van’da bir PKK’li öldürüldü

Van İl Jandarma Komutanlığınca sürdürülen çalışmalar kapsamında; 1 PKK’li öldürülürken bir piyade tüfeği, 2 el bombası ve çok sayıda fişek ele geçirildi.
01-30 Eylül tarihleri arasında Van’da yapılan operasyonlarda bir PKK’linin öldürüldüğü açıklandı. Van Valiliği, İl Jandarma Komutanlığınca sürdürülen çalışmaların devam ettiği belirterek, “01-30 Eylül tarihleri arasında 763 arazi operasyonu icra edilmiştir. İcra edilen operasyonlarda 1 BTÖ mensubu ölü, 1 adet piyade tüfeği, 3 adet el bombası, 143 adet fişek, 1 adet EYP ve çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. 34 şahsa adli işlem yapılmış olup adli işlem yapılan 2 şahıs tutuklanmış, 2 şahıs adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, 2 şahıs ise ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır. 2 şahıs hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)
Van İl Jandarma Komutanlığınca sürdürülen çalışmalar kapsamında; 1 PKK’li öldürülürken bir piyade tüfeği, 2 el bombası ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

01-30 Eylül tarihleri arasında Van’da yapılan operasyonlarda bir PKK’linin öldürüldüğü açıklandı.

Van Valiliği, İl Jandarma Komutanlığınca sürdürülen çalışmaların devam ettiği belirterek, “01-30 Eylül tarihleri arasında 763 arazi operasyonu icra edilmiştir. İcra edilen operasyonlarda 1 BTÖ mensubu ölü, 1 adet piyade tüfeği, 3 adet el bombası, 143 adet fişek, 1 adet EYP ve çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. 34 şahsa adli işlem yapılmış olup adli işlem yapılan 2 şahıs tutuklanmış, 2 şahıs adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, 2 şahıs ise ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır. 2 şahıs hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştır.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.