Yazar Ayşegül Kara Zorlu; Erzincan'da Zenginliğin Sırlarını Anlattı

Kültür-Sanat (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.04.2024 - 18:29, Güncelleme: 17.04.2024 - 18:37 1944+ kez okundu.
 

Yazar Ayşegül Kara Zorlu; Erzincan'da Zenginliğin Sırlarını Anlattı

Erzincan Valiliği tarafından organize edilen “Zengin Olmak İster Misin?” adlı program, katılımcıların büyük ilgisiyle karşılandı.
Bugüne kadar birbirine benzeyen seminerlerin dışında sıra dışı, düşündüren, içsel sorgulama yaptıran ve ebeveynlik yolculuğunda uyanış farkındalığı oluşturan bir proje oldu. Maddi zenginliğin önemli olduğu, ekonominin birçok yaşama etki ettiği bir yüzyılda “GERÇEK ZENGİNLİĞİN” anlatıldığı, manevi zenginliklerin hatırlandığı, işgal edilen zihinlerin farkındalığı, evlere kapıdan giremeyen yabancıların ekranlardan içimize sızdığı, kalplerin boşluk tanımadığı ve yerli üretmeyi dertlenmenin öneminin aktarıldığı bir seminer programı gerçekleştirildi. “Erzincan’a İyilik Yakışır” mottosuyla düzenlenen seminer programına konuşmacı olarak yazar – yapımcı Ayşe Gül Kara Zorlu katıldı. Program katılımcıları ise 23 Nisan haftası dolayısıyla Elbistan’daki depremzede çocuklar için hediye kıyafet getirdiler. “Erzincan’a İyilik Yakışır” temalı organizasyonun devamında çocuk programı, depremzede çocuklara özel program ve dünya barışı için uçurtma festivali olacaktır
Erzincan Valiliği tarafından organize edilen “Zengin Olmak İster Misin?” adlı program, katılımcıların büyük ilgisiyle karşılandı.

Bugüne kadar birbirine benzeyen seminerlerin dışında sıra dışı, düşündüren, içsel sorgulama yaptıran ve ebeveynlik yolculuğunda uyanış farkındalığı oluşturan bir proje oldu.
Maddi zenginliğin önemli olduğu, ekonominin birçok yaşama etki ettiği bir yüzyılda “GERÇEK ZENGİNLİĞİN” anlatıldığı, manevi zenginliklerin hatırlandığı, işgal edilen zihinlerin farkındalığı, evlere kapıdan giremeyen yabancıların ekranlardan içimize sızdığı, kalplerin boşluk tanımadığı ve yerli üretmeyi dertlenmenin öneminin aktarıldığı bir seminer programı gerçekleştirildi.


“Erzincan’a İyilik Yakışır” mottosuyla düzenlenen seminer programına konuşmacı olarak yazar – yapımcı Ayşe Gül Kara Zorlu katıldı. Program katılımcıları ise 23 Nisan haftası dolayısıyla Elbistan’daki depremzede çocuklar için hediye kıyafet getirdiler. “Erzincan’a İyilik Yakışır” temalı organizasyonun devamında çocuk programı,
depremzede çocuklara özel program ve dünya barışı için uçurtma festivali olacaktır

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yuzyilgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.