Melek AŞÇI

Melek AŞÇI

1978 Bursa doğumluyum.
Anne ve baba tarafından aslen Erzurumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Bursa'da, üniversite tahsilimi memleketim Erzurum'da yaptım. Atatürk Üni. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. (1998/2002)
1 yıl dershane öğretmenliği, birkaç yıl ücretli öğretmenlik, bir dönem de Yıldırım İlçesi Halk Eğitim Merkezinde okuma yazma kursu ögretmenliği yaptıktan sonra Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi Müdürlüğünün "Sosyal ve Kültürel Faliyetler" biriminde 6 ay görev aldım.

2018'de ikinci kez tekrar kendimi denemek amacıyla girdiğim üniversite sınavında yüksek puan alıp tek tercihim olan Uludağ Üni. İlâhiyat Fakültesine yerleşince  Kültür Merkezindeki görevimden ayrıldım. 2021 yılında İlahiyat Fakültesinden mezun oldum. Çok uzun süreli bir çalışma hayatım olmadı.

Memur emeklisi bir baba, ev hanımı olan bir anne ve 5'i eğitimci olmak üzere 7 kardeşten oluşan bir ailenin ferdiyim. Halen evliya yatağı, Osmanlı başkenti, Emirsultan hazretlerinin diyarı, sırtını heybetli Uludağ'a yaslamış bulunan yeşil şehir Bursa'da ailemle birlikte yaşıyorum. Yazmayı, okuyup araştırmayı, gezmeyi, gezip gördüğüm yerleri fotoğraflayıp yazıya aktarmayı seviyorum.  Yakın zamanda çıkarmayı düşündüğüm deneme türündeki  ilk kitabımın çalışmalarına devam ediyorum.

Cümle yaratılmışa Yaratan'dan ötürü gönül veren herkese selam, saygı ve muhabbetlerimle...

MELEK AŞÇI 

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.