Sadettin Turan

Sadettin Turan

1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldim, muhasebe eğitimimi Fatih Ticaret lisesinde tamamladıktan sonra 1989 yılında stajyer olarak mesleğe giriş yaptım. 1994 yılında Marmara Muhasebe Mali Müşavirlik bürosunda çalışmaya başladım, askerlik vazifesine kadar burada ofis sorumlusu olarak görev yaptım.

                1999 askerlik sonrasında Yeminli Mali Müşavirlik Denetim ofisinde Tam tasdik kapsamında görev aldım. 2000 yılında yabancı ortaklı bir tekstil firmasında Muhasebe müdürü olarak çalıştım bu arada 2003 yılında Mali Müşavirlik belgemi almakla birlikte Bahçelievler’de kendi Muhasebe büromu açtım. 2008 yılında çalıştığım firmadan istifa ederek kendi ofisimin başına geçtim ve o yıllardan beri kendi büromu yönetmekteyim.

                Genel olarak 3 grup mükellefe hizmet vermekteyim. Küçük işletmeler dediğimiz Esnaflar, birinci sınıf ve şirketler dediğimiz orta ölçekli kobiler ve firmalar, kendi bünyelerinde muhasebe elemanı bulunduran danışmanlık ve müşavirlik yaptığımız imalat ve ihracat firmaları.

                Uzun yıllardan beri oluşan tecrübelerimizi, çalışma arkadaşlarımız ile beraber mükelleflerimize aktarmaya gayret etmekteyiz.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.